avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Care credeti ca va fi rezultatul referendumului din ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Care credeti ca va fi rezultatul referendumului din 29.07.2012?

1. Se vor prezenta la urne 50%+1 dintre alegatori?

2. Care va fi procentajul Pro si Contra demiterii presedintelui?
celebrul lui curs stabil al leului (premeditat manipulat, artificial, cu interes in primul si in primul rand in a a facilita vanzarile strainilor in romania (importurile), si a strangula exporturile romanesti) ... s-a facut numai si numai cu bani imprumutati (bucuria camatarilor)...

si un mecanic de locomotiva era in stare sa faca asta (din imprumuturi)... halal!

"sprijinul" care il acorda unii straini (prezenta 50%+1 din liste:))) are o explicatie... da' nu aia de o zice el, basescu.
- cu mult respect pentru @fat frumos: nu e vorba despre o convingere pasionala, ci despre una cat se poate de rationala, iar cursul Euro nu are cum sa ajunga la 10 lei nici daca s-ar mai organiza referendumul de 10 ori, era doar o hiperbolizare menita sa ateste dispretul pentru un regim josnic, pe care de altfel l-am votat la un moment dat si eu!

- cu aceeasi consideratie pentru @elga50: aplauze au primit din partea mea toti cei care au raspuns topicului, indiferent de parerea pe care si-au exprimat-o si pe care o respect...multumesc!
Ultima modificare: Joi, 26 Iulie 2012
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat
@elga50

Nu pot sa iti raspund la intrebari, nici nu cred ca asteptai asta. Sunt de acord ca aceste masuri pot genera strigaturile Va fi frauda! insa pana la probarea fraudei nu pot decat sa ma gandesc ca in 2009 altii au strigat la luna A fost frauda!.

Cea mai simpla masura care ar putea-o lua impotriva materializarii scopului loviturii de stat :rolleyes: ar fi ca PDL si presedintele suspendat sa cheme lumea la vot, nu sa indemne oamenii sa stea in case.
Chiar asteptam raspunsuri.
In trecut, la toate tipurile de alegeri si referendumuri, se faceau PV cu stampilele si listele suplimentare si altele de felul acesta.

Cu toate riscurile (eu personal imi asum acest risc), cine nu vrea sa se duca, nu se duce si asta in baza unui principiu. Regulile de desfasurare nu ar fi trebuit sa se schimbe.
fat frumos a scris:
Romania este o tara libera, chiar daca in ultimii 8 ani a fost condusa de un diktator.

Vedeti ca iar imi dati motive sa va aplaud!? Ceea ce ati spus mai sus este un motiv suficient pentru a vota impotriva presedintelui (diktator). Este logic, adevarat si suficient argumentul dumneavoastra pentru a vota pentru demitere.

Astazi intr-un grup de vreo 20 de oameni, la un club de copii, numai unul era sustinatorul presedintelui. Spunea ca-l sustine pe presedinte pentru ca prim-ministru a plagiat.
Da, domnule, asta este chiar un argument, doar daca din cauza acestui plagiat nu a fost bine condusa Romania in ultimii ani!

Alte discuții în legătură

Am votat sau nu la referendum 2012 freeanifer freeanifer Consider interesanta situatia fiecaruia. Eu de exemplu peste 15 minute ma duc sa votez. Invit pe cei care doresc sa spuna daca au votat sau nu vor vota sau ... (vezi toată discuția)
Referendum si cvorum ContSters257414 ContSters257414 cum credeti ca se impaca ([b]cum se justifica[/b]) decizia Curtii Constitutionale a Romaniei care a hotarat marti ca, pentru validarea scrutinului de ... (vezi toată discuția)
Proiect de hotãrâre prin care parlamentul sã constate cã bãsescu a fost demis de popor ContSters257414 ContSters257414 Senatorul PNL Ioan Ghişe va propune, luni, în plenul reunit al celor două Camere, un proiect de hotărâre a Parlamentului prin care să se ia act de ... (vezi toată discuția)