fat frumos a scris:
Ar fi fost interesant sa ne spuneti ce argumente aduceau in schimb celelalte 19 persoane.
Multumesc pentru minge si incerc acum sa redau pe scurt argumentele sustinute de acele persoane foarte diferite.
1. Mi-a redus salariul cu 25% in 2010, spune un lucrator la finante
2. A vrut sa-mi reduca penisia cu 15% si-apoi, nefiind lasat de CCR, mi-a redus-o totusi cu 5,5%, pune un pensionar.
3. Datorita introducerii impozitului forfetar, m-a determinat sa-mi desfiintez firma in care aveam 3 angajati care-au intrat imediat in somaj, ca multi altii din cele 200 mii firme desfiintate din aceeasi cauza, spune un fost asociat intr-un SRL.
4. Si-a facut fata europarlamentar, cand Romania are mii de tineri foarte bine pregatiti care-ar fi facut cinste tzarii prin prestatia lor, spune un jurist.
5. A desfiinta scoala in care predam comasand-o cu una la distanta de 4 Km. Acum fac naveta la acea scoala impreuna cu doar jumatate din fostii mei elevi pentru ca unii au renuntat la cursuri, spune o profesoara de scoala generala.
6. A desfiintat spitatul si-am ramas fara serviciu pentru ca nu am gasit loc de munca decat altul ce era la 60 Km de domiciliu, spune o asistenta medicala.
7. Dosarul flota, spune un tip care nu stiu ce face sau ce este.
8. Dosarul Casa Mihaileanu, completeaza altul.
9. Ruperea PNL-ului prin crearea PLD si-apoi PDL, spune un liberal.
10. Rosia Montana, spune un ecologist.
11. Promisiunea de crestere a salariilor profesorilor cu 50% prin sustinere si promulgarea legii si-apoi cand sa o puna in practica ne-a redus de fapt salariile cu 25% spune un cadru didactic universitar ce si-a dat doctoratul anul trecut.
12. Un fost nomenclaturist, ce era in '88-89, secretar de stat in Ministerul transporturilor, numit de Elena Ceausescu si la care te adresai atunci tovarase ministru, iar acum striga ca unul ce avea atunci 17 ani este acum bolsevic, spune un bunic.
13. A avut intreaga putere, guverne, parlament... si-a trecut prin parlamente legi asa cum a vrut, dar nu s-a tinut de cuvant sa reduca numarul parlamentarilor prin initierea macar a unui proiect de lege, prin publicarea unui asemenea proiect si punerea lui in dezbaterea publica sau introducerea in comisiile de specialitate din parlament.
14. A numit in fruntea CCR un membru PDL fara pregatirea necesara...
15. A promis ca-si da demisia in 5 minute si probabil tinerea de cuvand este considerata lipasa de abilitate politica sau ca ar fi doar o calitatea a fraierilor.
16. Acum o saptamana spunea ca da divort de PDL daca partidul nu mobilizeaza populatia sa participe la referendum iar dupa 3 zile se razgandeste si indeamana clar populatia sa nu participe la vot.
17. Ne-a indemnat sa plecam si sa muncim peste granita, ca statul roman nu poate asigura conditii de trai in Romania, in ciuda promisiunilor din campanie si a prevederilor Constitutiei.
18. Umilirea pensionarilor de toate categoriile, oameni care-au muncit o viata intreaga si-acum sunt considerati de presedinte intretinuti si o povara pentru societate.
19. Numirea aceluiasi prim-ministru (Boc) in mai multe guverne dupa caderile acestuia in parlament si lispa oricarei sperante de mai bine pentru romani.
Acestea nu sunt parerile mele ci ale altora. Poate ca multi au fost afectati de una sau mai multe din acestea ca si de alte actiuni ale presedintelui suspendat. Iar eu si multi cunoscuti ai mei am fost afectati de majoritatea actiunilor descrise mai sus, ca si de altele.
Dar respect opinia fiecaruia, opinie ce poate fi exprimata simplu prin DA sau NU, la referendumul de pe 29 iulie.