avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Care credeti ca va fi rezultatul referendumului din ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Care credeti ca va fi rezultatul referendumului din 29.07.2012?

1. Se vor prezenta la urne 50%+1 dintre alegatori?

2. Care va fi procentajul Pro si Contra demiterii presedintelui?
Eu sunt sceptica in privinta prezentei la urne.

Nu cred ca se vor prezenta la urne 50% din cetatenii romani cu drept de vot. Lupta dreapta, fata in fata, este mai putin agreata in Romania. Este mult mai facil sa creezi si sa propagi o aparenta, iar apoi sa o folosesti ca justificare pentru ceea ce faci sau nu faci si ma refer la boicotarea referendumului utilizand diverse justificari. Aceasta este o strategie utilizata peste tot si de care ma lovesc mereu, insa de fiecare data raman fara cuvinte. Reusesc sa ma lase fara cuvinte In special cei care asculta si iau decizii halucinante -din punctul meu de vedere- pe baza aparentelor create de altii - si acum nu ma refer neaparat la oamenii politici. :)

Numarul persoanelor care vor vota in favoarea demiterii Presedintelui Traian Basescu va fi foarte mare in raport cu numarul celor care vor vota impotriva demiterii. De aceea, din punctul meu de vedere, aceasta este cel mai prost rezultat posibil al referendumului de astazi. Sper ca in noaptea aceasta, dupa ora 23, sa aflu ca m-am inselat in privinta prezentei la vot. Insa, indiferent de rezultat, eu respect opiniile si deciziile tuturor intrucat este vorba despre drepturi fundamentale.
Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine. ~ Ion Ratiu
stan petru-radu a scris:

Cine va raspunde cel mai aproape de adevar pana la 29.07.2012 va beneficia de un cadou surpriza...valabil doar pentru utlizatori sau consultanti fara studii juridice!

Vreau si eu un premiu pentru multi romani: rezultat prezenta 53% ;rezultat DA= 50+1%:; sunt modesta.
la ora 14:00 estimarea BEC in ce priveste prezenta la vot este de 21,37% la nivel national
La ora 23:00 estimarea Ares_3 in ce priveste prezenta la vot este 51.86%, cu 92% pentru demitere.
posibil!

ora 19,30 prezenta 39,6%, adică aproximativ 7 milioane din cei cu drept de vot:yes:

Alte discuții în legătură

Am votat sau nu la referendum 2012 freeanifer freeanifer Consider interesanta situatia fiecaruia. Eu de exemplu peste 15 minute ma duc sa votez. Invit pe cei care doresc sa spuna daca au votat sau nu vor vota sau ... (vezi toată discuția)
Referendum si cvorum ContSters257414 ContSters257414 cum credeti ca se impaca ([b]cum se justifica[/b]) decizia Curtii Constitutionale a Romaniei care a hotarat marti ca, pentru validarea scrutinului de ... (vezi toată discuția)
Proiect de hotãrâre prin care parlamentul sã constate cã bãsescu a fost demis de popor ContSters257414 ContSters257414 Senatorul PNL Ioan Ghişe va propune, luni, în plenul reunit al celor două Camere, un proiect de hotărâre a Parlamentului prin care să se ia act de ... (vezi toată discuția)