adriantot a scris:
Dar odata cu impunerea impozitului forfetar a trebuit sa desfiintez societatea asa ca in 2010 eu am trimis oameni in somaj si multe alte firme si-au redus activitatea, situatie in care numai un pedelist putea sa ma indemne sa mai muncesc si altceva. La banca aveam deja rate facute, nu cu buletinul, ci pentru lucruri serioase, contracte de credit pe 10 ani si 25 de ani. Asa ca nu se punea problema sa imprumut ci dimpotriva am solicitat o pasuire, o esalonare...
Si va asigur ca nu am stat cu mainile pe piept si nu am asteptat sa cada de sus.
... exact, numai pdl-u' poate arunca vina pe proprii agenti economici, pe propria populatie...
... cum si "forfetaru'" ala numai un pdlist putea sa-l conceapa... aia chiar masura "de dreapta":))
... iar cu bancile... bancile... sa nu se uite ca romania este singura tara europeana unde dobanda, sub diferite denumiri, nu are limite...
au rupt si ele, au strangulat si inmormantat,
prin camatarie, impreuna cu statul (prin guverne pdl) agentii economici si populatia...
dar de masuri de sprijinire a imm-urilor, care se iau in toata europa, se pare ca n-au fost, totusi, straini...
ca pe hartie,
numai pe hartie, stau bine de ani de zile... cu propaganda de rigoare...
uitati aici un exemplu...
[ link extern ] /
programele alea pe care le vedeti insiruite acolo, practic, nu functioneaza niciunu'!... sunt numai si numai propaganda!
... ori obtii acordul guvernului (subventionare dobanda si garantie de stat a imprumutului), pentru finantare.. si finalul este ca nu se obtine nimic (motivele n-au legarura cu agentul economic)... decat timp pierdut si cheltuiala... (exemplu, Programul Mihail Kogalniceanu pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii)...
... ori "sprijinului" guvernului este pentru un numar asa de mic de agenti economici, ca e ca si cum n-ar fi... probabilitatea de a fi finantat, ca agent economic, tinde spre 0 (zero)... probabilitate mai mica decat la loto!
(un exemplu, "Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata" a fost, in 2012, pentru 70 (saptezeci) imm-uri, in conditiile in care sunt 500.000 in romania)
nota:
ponta, pentru imm-uri, daca ar face viabile programele de mai sus...