avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Noul guvern Ponta
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Noul guvern Ponta

Mie imi pare un guvern promitator.
Cred ca acum va exista echilibru cu adevarat.
Voi ce parere aveti?
@adriantot
Pe mine nu ma intereseaza expres nici viata dv. personala, nici daca ati facut ceva pentru a va spori veniturile. Adica vreau sa spun ca nu sunt curioasa sa stiu. Eu am dat exemplu, asa cum mi l-ati livrat dv.
I-ati spus tamplarului ca vi s-au micsorat veniturile si ca nu veti mai face cheltuiala. Eu am luat acest fapt ca un exemplu didactic, daca vreti. Chiar nu ma intereseaza viata personala a oamenilor de pe acest forum, decat daca ei vor sa imi faca confesiuni.
Bun, sper ca macar in acest ultim ceas sa ma fi inteles.

Schimbarile la care particip, atunci cand particip, nu le fac de dragul schimbarii, ci numai daca consider eu ca sunt necesare, nu daca cred altii ca sunt necesare.

Nu ma cert cu nimeni, dar consider ca eu m-am adresat dv. si ca nu e frumos ca altcineva sa se amestedce in dialogul nostru, complet pe dinafara.
Este un topic public,este adevarat, dar o minima decenta cere sa nu te bagi intre doi oameni care dialogheaza.
Acum eu am terminat ce aveam de spus si va las sa aflati mai multe pareri ale aceluiasi utilizator, dar inafara de niste fraze auzite si paraauzite nu am sesizat ca ar avea ceva de spus original.
Imi displace sa fiu aratata cu degetul pentru parerile mele personale pe care le consider legitime intr-un pluralism al opiniilor. Nu trebuie sa gandim toti la fel pentru ca nu avem toti aceleasi interese. Dar am pretentia de la cineva cu care vreau sa dialoghez, ca de aceea o fac, sa aduca argumente, asa cum o faceti dv., nu lozinci televizate de care m-am saturat pana peste cap.
adriantot a scris:

Dar odata cu impunerea impozitului forfetar a trebuit sa desfiintez societatea asa ca in 2010 eu am trimis oameni in somaj si multe alte firme si-au redus activitatea, situatie in care numai un pedelist putea sa ma indemne sa mai muncesc si altceva. La banca aveam deja rate facute, nu cu buletinul, ci pentru lucruri serioase, contracte de credit pe 10 ani si 25 de ani. Asa ca nu se punea problema sa imprumut ci dimpotriva am solicitat o pasuire, o esalonare...
Si va asigur ca nu am stat cu mainile pe piept si nu am asteptat sa cada de sus.

... exact, numai pdl-u' poate arunca vina pe proprii agenti economici, pe propria populatie...

... cum si "forfetaru'" ala numai un pdlist putea sa-l conceapa... aia chiar masura "de dreapta":))

... iar cu bancile... bancile... sa nu se uite ca romania este singura tara europeana unde dobanda, sub diferite denumiri, nu are limite...
au rupt si ele, au strangulat si inmormantat, prin camatarie, impreuna cu statul (prin guverne pdl) agentii economici si populatia...

dar de masuri de sprijinire a imm-urilor, care se iau in toata europa, se pare ca n-au fost, totusi, straini...

ca pe hartie, numai pe hartie, stau bine de ani de zile... cu propaganda de rigoare...

uitati aici un exemplu...
[ link extern ] /

programele alea pe care le vedeti insiruite acolo, practic, nu functioneaza niciunu'!... sunt numai si numai propaganda!

... ori obtii acordul guvernului (subventionare dobanda si garantie de stat a imprumutului), pentru finantare.. si finalul este ca nu se obtine nimic (motivele n-au legarura cu agentul economic)... decat timp pierdut si cheltuiala... (exemplu, Programul Mihail Kogalniceanu pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii)...

... ori "sprijinului" guvernului este pentru un numar asa de mic de agenti economici, ca e ca si cum n-ar fi... probabilitatea de a fi finantat, ca agent economic, tinde spre 0 (zero)... probabilitate mai mica decat la loto!

(un exemplu, "Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata" a fost, in 2012, pentru 70 (saptezeci) imm-uri, in conditiile in care sunt 500.000 in romania)

nota:

ponta, pentru imm-uri, daca ar face viabile programele de mai sus...
Noul guvern Ponta
Probabil ca va incerca sa ia masuri care sa creeze conditii mai bune pentru economie.
Aflam astazi ca se pune problema gasirii unui manager priva pentru TAROM. Vor fi pareri pro si contra, dar ceva trebuie facut pentru ca in ultimii ani cei care au condus aceasta companie nationala au adus-o in pragul falimentului, avand un manager pus pe alte criterii si nu profesionale, un manager care nu avea decat 28 de ani fara alt merit in afara de a fi doar copilul cuiva, fina cuiva...
[ link extern ]

Interventie moderator

Doamnelor si domnilor, :ohyes:
Va rog pastrati subiectul topicului si acordati-va respectul pe care fiecare dintre dumneavoastra il merita. Din acest punct al discutiei mesajele care contin cea mai fina aluzie la persoanele care posteaza, chiar daca au si continut la subiect, vor fi sterse.
ce-ar (mai) putea face ponta (sau oricare altul), ca eu ii cred pe domnii astia...

M. Coșea: ... zilele trecute s-a refuzat mărirea capitalului social la Hidroelectrica, s-a coborît valoarea, și cine este principalul, care licitează pe primul plan, o societate din Germania.

I. Șerbănescu: ... să fie foarte clar, americanii așteaptă șisturile, nemții așteaptă Hidroelectrica și ungurii Ardealul. Asta este clar, fără brizbrizuri și parbrizuri.

3 septembrie 2012
[ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Presedintele klaus johannis va numi un alt prim-ministru sau va ramane guvernul ponta? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Potrivit art. 85 alin. 1 din Constitutia Romaniei, presedintele Romaniei desemneaza prim-ministrul si numeste Guvernul pe baza votului de incredere a ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Care credeti ca va fi rezultatul referendumului din 29.07.2012? Cabinet de Avocat Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" 1. Se vor prezenta la urne [b]50%+1[/b] dintre alegatori? 2. Care va fi procentajul [b]Pro si Contra[/b] demiterii presedintelui? (vezi toată discuția)