Pentru mine este ceva neclar in legatura cu aces subiect. Daca firma pleaca/restructureaza si ni se dau salarii compensatorii din care putem trai lejer sa zicem peste 5-6 luni, daca dupa acele 6 luni cer somaj se mai acorda ? sau l-am pierdut pentru tot restul vietii?
Am inteles ca somajul in functie de cotizatie poate fii maxim 12 luni pt tot restul vietii?
Avantajul este ca nu platesi tot ce este mentionat in c.c.m. ..... una este sa platesti 4 salarii compensatorii si alta este sa platesti 2 salariii .. avantaj d.p.d.v.financiar.
Deci in acest caz as avea eu de pierdut daca nu accept pe parte legala. Adica sunt picat de prost?
Inca o intrebare daca cuiva i se acorda o slujba cu contract determinat pe 3 luni, dupa terminarea contractului daca firma nu mai vrea sa prelungeasca, angajatul are dreptul la somaj?
Dreptul la somaj
szellm
Salut, sunt mamica in CCC , pe data de 3.09.2012 trebuie sa ma intorc la servici, insa am aflat ca postul meu s-a desfiintat, as dori sa stiu daca am dreptul ... (vezi toată discuția)