Pot modifica pontajul de lucru pe luna decembrie in sensul de a pune un angajat absent nemotivat in zilele de 24-26 decembrie, sau sunt obligat sa solicit efectuarea cercetarii disciplinare?
Acordul verbal poate fi demonstrat ? ... orice eroare poate fi indreptata la data constatarii ei ... insa, situatia expusa seamana a o disputa intre sefi ...
Exact asta si este! exista o cerere scrisa, dar nesemnata de primul sef, care insa a recunoscut ca si-a dat acordul. Problema este ca angajatului nu i se spune nimic; a aflat de la biroul salarizare ca i s-a modificat pontajul si este pus nemotivat iar acum nu stie ce sa faca pentru preintampina situatia in care se va trezi pe 15 ca va lua mai putini bani. L-am sfatuit sa informeze conducerea unitatii dar nu stiu exact cum sa o faca el nefiind acuzat de nimic... nota explicativa, informare cerere cum s-ar putea chema un astfel de document?
O poate denumi nota informativa ... de asemenea, sa mentioneze in nota despre acordul dat - verbal de catre acel sef - , iar apoi seful respectiv sa sustina ca a uitat sa semneze acea cerere ...
Inca o intrebare, poate imi va fi folositoare pe viitor... cine stie?!
Exista reglementata in vreo lege, dispozitie sau alt act modul de aprobare al unor astfel de cereri intr-un spital? unde ar trebui sa caut? in ROI nu scrie nimic si de alte dispozitii nu am cunostinta..
Orice astfel de reglementari din domeniu de care aveti cunostinta mi-ar fi de folos...( vreau sa stiu doar unde si ce sa caut...) Multumesc!
Absente
comancorinaadelina
Buna seara ,
Am un salariat cu CIM pe perioada de 3 luni; (contractul inceteaza de drept in februarie 2016) de 2 zile absenteaza nemotivat, noi nereusind sa ... (vezi toată discuția)