avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... anulare decizie concediere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

anulare decizie concediere

Daca instanta a anulat concedierea unui administrator care si-a dat demisia la cercetarea disciplinara , trebuie sa-l reangajez pe post si sa dau afara actualul administrator care este corect si muncitor.,sau se accepta demisia celui care a fost cercetat?Mentionez ca vechiul administrator a fost concediat cu doua luni inainte de expirarea contractului de munca.Multumesc.
puteti reveni asupra parantezei ,, plus petita,,.? Am inteles acum ca demisia face parte din etapa la care ne intoarce instanta prin anularea deciziei.Nu face obiectul fondului si implicit ,nici al recursului.Va multumesc
Plus petita, (mai mult decât s-a cerut) sintagmă care se foloseşte în dreptul procesual civil pentru a desemna acel motiv de casare sau de revizuire care constă în faptul că instanţa a acordat mai mult decât s-a cerut; motivul are în vedere situaţia în care reclamantul cere un anumit lucru, iar instanţa, fără să fi intervenit o majorare a pretenţiilor reclamantului, îi acordă acestuia mai mult decât a cerut

[ link extern ]
Multumesc pentru sfaturile si explicatiile pe care mi le-ati acordat.Sper sa stiu sa le folosesc in favoarea asociatiei. Incep sa conturez o motivare a recursului si urmaresc sosirea prin posta a motivarii instantei pentru fond.
Toate cele bune!
Daca reusiti sa postati motivarea instantei si apoi motivarea recursului poate reusim sa va mai dam anumite sfaturi utile ...
In clipa in care le voi primi prin posta ,voi posta aici continutul lor ,pentru a primi ajutorul dvs. de care ma bucur de cand am deschis subiectul.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Conflict de munca!!! victorkif victorkif buna,am si eu o problema....u n angajat si-a dat demisia in timpul concediului de odihna, acordand patronului preavizul de 15 zile. patronul i-a desfacut ... (vezi toată discuția)
Administrator de bloc - cercetat disciplinar babysee babysee Ce parere aveti despre cercetarea disciplinara prealabila a administratorului unui asociatii de proprietari in conf. cu prev. art. 267 alin 1 C. ... (vezi toată discuția)
Zile preaviz nerespectate Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu Buna ziua! o persoana angajata cu CIM pe timp nedeterm cu 15 zile de preaviz in caz de demisie(cim 2009,fara alt act aditional),isi depune demisia dar nu ... (vezi toată discuția)