avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... anulare decizie concediere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

anulare decizie concediere

Daca instanta a anulat concedierea unui administrator care si-a dat demisia la cercetarea disciplinara , trebuie sa-l reangajez pe post si sa dau afara actualul administrator care este corect si muncitor.,sau se accepta demisia celui care a fost cercetat?Mentionez ca vechiul administrator a fost concediat cu doua luni inainte de expirarea contractului de munca.Multumesc.
Am primit comunicarea. Instanta anuleaza decizia de concediere
Obliga intimata la plata unei despagubiri egale cu salariile indexate,majorate si reactualizate si cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat acesta, incepand cu 14.10.2011 pana lapronuntarea prezentei hotarari.
Respinge cererea reclamantului privind cheltuieli de judecata ca neintemeiata
Cu recurs in 10 zile de la comunicare.

Asta inseamna ca nu s-a luat in calcul demisisa din 11.10 2011, si ca trebuie sa platim salariile pe care el nu le0a muncit, nefiind prezent la serviciu, fiind demisionar.
La recurs se poate corecta ceva.?El mai poate cere si alte daune la recurs?
Formulati recurs motivat, in termenul stabilit.
Fostul administrator daca introduce si el recurs, poate sa mai ceara ceva. Daca el nu introduce recurs, ci numai asociatia, el nu mai poate cere nimic in recurs. Este recursul dumneavoastra si nu al lui.
Si cine o sa plateasca toate aceste sume de bani in caz ca se pierde si la recurs?
Daca nu facem recurs , trebuie sa plateasca locatarii despagubirile la care suntem obligati de instanta de fond. Daca se pierde si la recurs, tot locatarii platesc pentru ca el a dat in judecata asociatia de proprietari. Dar daca nu facem recurs nu putem sa demonstram ca exista o demisie de care nu s-a tinut seama.
Un grup de locatari convocati in taina de presedinte si membrul in comitet,respectiv tatal administratorului in cauza, au hotarat intr-o sedinta sa nu se mearga la recurs. Acum reclamantul cere sa i se plateasca despagubirile in termen de 5 zile. De cand se numara cele 5 zile, de ce cere el asta si nu instanta, cine stabileste suma. Instanta nu a dat nicio suma.Reclamantul a facut o notificare prin avocatul sau, prin care cere repede plata despagubirilor.Eu cred ca instanta de fond trebuia sa precizeze suma despagubirilor.Un executor daca vine sa stabileasca suma , trebuie sa tina cont ca reclamantul si-a dat demisia inainte de decizia de concediere.Deci ce bani sa-i dam daca era demisionar?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Conflict de munca!!! victorkif victorkif buna,am si eu o problema....u n angajat si-a dat demisia in timpul concediului de odihna, acordand patronului preavizul de 15 zile. patronul i-a desfacut ... (vezi toată discuția)
Administrator de bloc - cercetat disciplinar babysee babysee Ce parere aveti despre cercetarea disciplinara prealabila a administratorului unui asociatii de proprietari in conf. cu prev. art. 267 alin 1 C. ... (vezi toată discuția)
Zile preaviz nerespectate Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu Buna ziua! o persoana angajata cu CIM pe timp nedeterm cu 15 zile de preaviz in caz de demisie(cim 2009,fara alt act aditional),isi depune demisia dar nu ... (vezi toată discuția)