avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare masina - refuz pentru neplata taxei de ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare masina - refuz pentru neplata taxei de timbru

am fost sa-mi inmatriculez masina (azi 15.03.2013), cu toate actele in regula, am sentinta judecatoreasca definitiva pentru neplata taxei auto si nu mi-o primit dosaru (nu mi-o facut inmatricularea) pe motiv ca nu se recunoaste sentinta judecatoreasca deoarece ii dinainte de 15 martie 2013 si trebuie sa platesc taxa de timbru dupa noua lege. Ii corect ?.
Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez, va multumesc.
In momentul acela nu inscriua ,dar saptamana viitoare vor incepe sa inscrie. Cel putin asa stiu eu din surse mai mult decat credibile.
anona1963 a scris:

pot sa-si mareasca venitul dubland de exemplu impozitul pe autoturisme.

In momentul de fata unii proprietari au platit taxe, timbre biruri de mediu, majorarea impozitului ar fi in defavoarea lor.
Ar trebui sa ne aducem aminte ca aceste taxe numite si de mediu de fapt inlocuiesc taxele vamale existente pana in anul 2006, sume de care maria sa statul nu mai putea sa beneficieze dupa asa-zisa intrare dar nu integrare in UE.
Mai mult, acest stat acum trebuie sa si restituie niste sume, considerate de instanta abuzive,, folostie de mai marii statului in feluri doar stiute de ei, mai mult din sumele colectate nici macar jumatate nu s-a folosit la programele Rabla 1-2-3-etc,, diferentele s-au impartit frateste de cei de la putere

Ce ma intriga cel mai mult este discriminarea facuta intre particulari si firme, acestea avand defapt parcuri auto cu capacitati mari, prin urmare poluatoare intr-o masura mult mai mare.
levigabi a scris:

In momentul acela nu inscriua ,dar saptamana viitoare vor incepe sa inscrie. Cel putin asa stiu eu din surse mai mult decat credibile.

Din fericire s-a rezlovlat, azi au procedat la inmatricularea masini, evident dupa foarte multe sicane, si dupa ce am facut o sesizare la Prefectura si am trimis si un mesaj pentru presa locala
iondanci a scris:

levigabi a scris:

Din fericire s-a rezlovlat, azi au procedat la inmatricularea masini, evident dupa foarte multe sicane, si dupa ce am facut o sesizare la Prefectura si am trimis si un mesaj pentru presa locala

Ma bucur pentru tine ,si eu m-am dus pana la inmatriculari sa vad care e situatia si daca aveam toate actele la mine inscriiau masina,deja in fata mea cinva inscria cu H.J.fara plata taxei,maine inscriu si eu :worthy:
levigabi a scris:

iondanci a scris:

levigabi a scris:

Ma bucur pentru tine ,si eu m-am dus pana la inmatriculari sa vad care e situatia si daca aveam toate actele la mine inscriiau masina,deja in fata mea cinva inscria cu H.J.fara plata taxei,maine inscriu si eu :worthy:

sa ne tii la curent
in ce judet inmatriculezi?

Alte discuții în legătură

Noua taxa auto(timbru) maru222 maru222 daca am castigat an instanta sa anscriu masina fara taxa si nu am anscriso pana acuma mai este valabila hotararea judecatoreasca (definitiva}dupa intrarea noii ... (vezi toată discuția)
Nerespectare hotarare judecatoreasca Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Sotia mea a castigat procesul cu Institutia Prefectului-Serviciul Inmatriculari, pronuntandu-se o sentinta favorabila ei, care a ramas irevocabila prin ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu tyryana tyryana As avea si eu o intrebare,in vederea platiri timbrului de mediu, am deja o decizie emisa cu vechea lege, iar eu daca merg sa o platesc peste 2 saptamani , ... (vezi toată discuția)