avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare masina - refuz pentru neplata taxei de ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare masina - refuz pentru neplata taxei de timbru

am fost sa-mi inmatriculez masina (azi 15.03.2013), cu toate actele in regula, am sentinta judecatoreasca definitiva pentru neplata taxei auto si nu mi-o primit dosaru (nu mi-o facut inmatricularea) pe motiv ca nu se recunoaste sentinta judecatoreasca deoarece ii dinainte de 15 martie 2013 si trebuie sa platesc taxa de timbru dupa noua lege. Ii corect ?.
Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez, va multumesc.
catana83 a scris:

Pentru toti cei care aveti hotarari judecatoresti definitive si irevocabile de inmatriculare fara taxa,eu am fost azi la politie cu o hotararea si am inmatriculat o masina,fara nici o problema,e vb de legea veche,nu avem treaba cu timbru,sau alta lege care s-o mai da.asa ca nu va mai faceti probleme.Nu mai va luati dupa tot felul de zvonuri date de niste frustrati,sau incompetenti.Bafta.

Buna,
traim in tara lu` papura voda...eu am fost marti la Politia Slaj sa inmatriculez o masina, cu sentinta din 07.02.2013, au refuzat sa primesca dosarul, azi am fost iar, au primit dosarul pentru ca am insistat dar au refuzat sa inmatriculeze masina motivand ca au dispoziitii de la Bucuresti si m-au indrumat spre juristi din Prefectura. Am discutat cu juristii si nici vorba de vreo dispozitie, sunt obligati sa inmatriculeze masina. M-am intors iar la cei de la inmatriculari, le-am explicat ce am vorbit cu juristii, dar nu au vrut sa inmatriculeze masina.
Am vorbit si cu Serv inmatriculari Cluj, ei inmatriculeaza, juristi din Prefectura Cluj au ramas stupefiati de refuzul de a pune in executare o hotarare definitiva.
INCREDIBIL
ma vad nevoit sa ma adrezez unui executor judecatoresc...o sa vedem ce va fi, e clar ca incala o gramada de legii....
E inca o "harababura" de interpretare a legii. In cateva zile probabil vor afla si cei din Salaj de cum sta treaba. Functionarii astia sunt niste "roboti" ei trebuie sa primeasca ordine "clare" ca ei nu isi asuma niciun risc sa interpreteze ceva.
a castigat cineva procesul deschis dupa 1 ianuarie 2013 de neplata a taxei de poluare?
Am vorbit la serviciul inmatriculari si de luni se inscriu masinile cu care sa castigat :thumbup:
levigabi a scris:

Am vorbit la serviciul inmatriculari si de luni se inscriu masinile cu care sa castigat :thumbup:


la Salaj?

Alte discuții în legătură

Noua taxa auto(timbru) maru222 maru222 daca am castigat an instanta sa anscriu masina fara taxa si nu am anscriso pana acuma mai este valabila hotararea judecatoreasca (definitiva}dupa intrarea noii ... (vezi toată discuția)
Nerespectare hotarare judecatoreasca Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Sotia mea a castigat procesul cu Institutia Prefectului-Serviciul Inmatriculari, pronuntandu-se o sentinta favorabila ei, care a ramas irevocabila prin ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu tyryana tyryana As avea si eu o intrebare,in vederea platiri timbrului de mediu, am deja o decizie emisa cu vechea lege, iar eu daca merg sa o platesc peste 2 saptamani , ... (vezi toată discuția)