avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisia in perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisia in perioada de proba

Sunt angajat al unei firme din Bucuresti, sunt inca in perioada de proba (nu a trecut o luna de la angajare) si nu imi place ceea ce fac..... sau mai bine zis nu este ceea ce vreau eu..... asadar vreau sa plec. Trebuie sa urmez pasii standard in cazul unei demisii ( depunerea demisiei, preavizul de 15 zile calendaristice) sau fiind in perioada de proba se poate proceda si altfel. Mentionez ca mi s-a facut un contract individual de munca pe perioada determinata de 6 luni.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 09:28, 2 Noiembrie 2007
:)) adi ! da, am vazut ca eangajat din 9 august....dar vrea sa plece din 26 sept!
Si nu e ok? 15 zile lucratoare cand ar fi? depinde ce scrie pe cim-ul lui. poate are doar 5 zile perioada de proba (necalificat) sau ... cine stie ...
pentru functiile de executie preavizul este de maxim 30 zile calendaristice ( daca nu e proaspat absolvent). Iar daca are functie de conducere.....atunci iar tine de fair-play sa anunte din timp, nu?
perioada de proba e de 30 de zile ... (nu preavizul)
:)) :)) :)) Am fost in ceata pana acum ... :)) credeam ca vrea sa plece in august ... :)) in septembrie deja cim-ul e batut in cuie. Trebuie sa anuntze cu 15 zile inainte. Iar despre teama ca nu va primi salariul, aceasta nu este fondata. Dar tot raman cu impresia ca el vroia sa plece in august ... :)

Alte discuții în legătură

Angajat nou nu s-a prezentat la serviciu in prima zi de lucru violeta54 violeta54 Buna ziua O persoana a semnat contractul de munca, am trimis REVISALUL, dar el ne-a anuntat ca nu se mai prezinta Cum fac incetarea contractului? Cu ce ... (vezi toată discuția)
Cat timp este valabila o demisie? ancaoroian ancaoroian Am depus demisia in data de 24 iunie. Angajatorul nu mi-a dat nr. de inregistrare, dar mi-a spus ca o aproba doar daca trec articol 79, pct. 7 din codul ... (vezi toată discuția)
Demisia la zi? anelice anelice As dori sa stiu daca pot sa-mi prezint demisia la zi fara preaviz. (vezi toată discuția)