De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Noaptea nuntii.
Soțul mangaindu-i sotiei pantecul a zis:
- Acesta este domeniul meu, aici am să ,,sădesc cartofi" și a adormit.
A doua noapte mangaindu-i sotiei spatele spune:
- Aici, voi ,,pune varza" și a adormit.
In a treia noapte soția i-a spus:
-Auzi, agronomule, dacă în seara asta nu plantezi un morcov, eu dau câmpul în arenda ! :tomato:
O tanara sotie isi suna mama:
- Mama, nenorocitul meu de barbat iar nu vrea sa manance pestele pregatit de mine!
- Nu te mai enerva, fata mamei. Ia-l si tu cu binisoru… explica-i ca te-ai chinuit si ai depus efort cat ai stat sa fierbi pestele si ca…
- Ia stai, vrei sa spui ca trebuia sa il fierb inainte sa i-l pun in farfurie?
Nevasta ii spune revoltata sotului:
- Il urasc pe cersetorul de la colt!
- De ce, ce ai cu el?
- Pai m-am dus ieri si i-am dat niste mancare de-a noastra…
- Asa, si?
- Si astazi cand am trecut pe langa el m-a oprit sa imi dea o carte de bucate!
Intr-o seara, nevasta ii spune dezamagita sotului:
- Am observat ca tu nu esti deloc tandru cu mine!
- Aham… raspunde sotul, cu ochii in televizor.
- Uite, de exemplu, nu ma alinti deloc. Sotul Mariei ii zice mereu “perla mea”.
- El e bijutier… eu sunt ginecolog. Cum ai vrea sa-ti spun?
Inainte de culcare, un barbat sta impreuna cu sotia in pat. El citeste o carte, iar ea citeste ziarul. La un moment dat, femeia ii spune:
- Uite, draga, ce scrie aici! Spune ca un barbat s-a cunoscut cu o femeie, in aceeasi seara s-a si casatorit cu ea, iar a doua zi de dimineata, deja a sugrumat-o!
Barbatul mormaie, fara sa ridice privirea din carte:
- Da, noaptea e un sfetnic bun…
Indienii tocmai isi alesesera un nou sef de trib. Tipul fusese educat intr-o scoala moderna si nu prea stia cum stau treburile. In apropierea iernii, indienii din rezervatie incep sa il intrebe:
- Sefule, cum va fi iarna asta? Va fi rece sau blanda?
Barbatul nu avea nicio idee despre semnele ancestrale si trucurile indiene, asa ca nu stia ce sa le spuna. Dar, ca sa nu para un sef ignorant, le-a spus ca va fi o iarna grea si sa se apuce de adunat lemne. Ca sa vada daca o nimerise cu predictiile, suna la Institutul National de Meteorologie:
- Iarna asta cum va fi? intreaba el.
- Se pare ca va fi destul de frig! ii raspunde meteorologul.
Omul se intoarce la tribul lui si le spune ca sigur va fi frig, asa ca sa adune mai multe lemne. Peste o saptamana, da iarasi telefon:
- Cum se mai anunta vremea iarna asta?
- Vai, va fi o iarna foarte rece!
Preocupat de soarta tribului, ii pune pe oamenii lui sa adune si mai multe lemne, spunandu-le ca iarna va fi cumplit de rece.
Peste inca vreo doua saptamani, vazand ca vremea inca nu se inrautatise, da iarasi telefon:
- Sunteti siguri ca va fi foarte frig la iarna?
- Da, cu siguranta! La iarna vom avea temperaturi foarte mici!
- Dar de ce sunteti asa de siguri?
- Fiindca indienii din rezervatie strang lemne ca nebunii!
Vladimir Putin viziteaza o scoala din Moscova. Intr-o clasa, el le vorbeste copiilor despre cat de puternica este Rusia si cum are grija patria de cetatenii ei. La sfarsit, a dorit sa raspunda la niste intrebari din partea micutilor.
- Eu sunt Sasa si vreau sa-mi raspundeti la doua intrebari :
- de ce Rusia a atacat Crimeea ?
- de ce Rusia a trimis trupe in Ukraina ?
Putin zice:
- Intrebarile sunt bune, imi pare bine ca m-ati intrebat.
In acest moment se aude soneria si copii ies in pauza. Dupa pauza, sesiunea de intrebari se reia.
- Eu sunt Misa si vreau sa-mi raspundeti la patru intrebari :
- de ce Rusia a atacat Crimeea ?
- de ce Rusia a trimis trupe in Ukraina ?
- de ce a sunat de pauza cu 20 minute mai devreme ?
- unde este Sasa ? :innocent:
Cobitul
El: Iubito calca-mi te rog camasa albastra ca am o sedinta foarte importanta azi.
Ea: Ma tu vrei sa te duci la fetite .... !
El: Nu iubito, promit, am o sedinta importanta. Te rog pregateste-mi si o cravata rosie.
Ea: Maaaa, tu vrei sa te duci la fetite ... , d-aia te aranjezi !
El: Nu iubito, iti promit ! Te rog si parfumul sa mi-l aduci.
Ea: Pfaaaa, clar te duci la fetite .... la cum te-ai aranjat !
El: Iubito ! ........ gesturi tandre, imbratisari, etc.
Se intoarce omu' beat crita, acasa, pe la 4 dimineata si zice negru de suparare la fata, abia ingainand: "Ai cobit !" #-o
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)