De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Un dialog de dimineatã:
- Scumpo, stii, atunci când mã bãrbieresc dimineata, mã simt cu zece ani mai tânãr.
- Dragule, dar nu ai putea sã te bãrbieresti seara ?
- Cum se cheamã când ai mai multe sotii ?
- Poligamie
- Dar douã ?
- Bigamie.
- Si dacã ai o singurã sotie, ce e ?
- Monotonie …
Asistenta:
-Ati vãzut cã în ultima vreme au venit pe lume foarte multi gemeni ?
Doctorul:
-Pãi dupã cum merg lucrurile în lumea de azi probabil cã le e fricã sã vinã pe lume singuri !
Un tânãr dentist îsi deschide noua clinicã. A închiriat un loc drãgut si l-a mobilat cu antichitãti. În asteptarea pacientilor, un bãrbat intrã în cabinet. Dentistul, vrea sã parã ocupat si ridicã receptorul telefonului, vorbeste la el ca si cum ar face o programare. Dupã ce încheie “conversatia”, îl întreabã pe vizitator:
- Cu ce vã pot ajuta ?
Bãrbatul spune:
- Am venit sã fac conexiunea la telefon.
Sotia în casã cu amantul, un tip bine fãcut, când la usã sunã soþul, un tip prãpãdit, vai de el. Amantul deschide si îl întreabã ce vrea.
- Pãi, stii … locuiesc aici si … am venit sã mãnânc.
- Ciorbã fãcutã de o zi mãnânci ?
- Da !
- Ok, vino mâine !
De câte feluri sunt conducatorii ?
Little boss, big boss si scâr boss.
- Care-i treaba la Suceava ?
- Bei, mãnânci si stai dijeaba.
- Doamne, ajuta-ma sa gasesc de lucru.
- Bine, dar meserie ai ?
- Sunt gropar.
-Nu e cazul sã deschideti gura atât de tare, îi spune medicul stomatolog pacientului.
-Am înteles cã vreti sã intrati cu clestele ...
-Da, însã doar clestele intrã, eu rãmân afarã ...
Natura nu a înzestrat femeia cu putere fizica. Din acest motiv ea stãpâneste la perfectie arta violentei psihologice !
-Ati urmat recomandarea mea: o pastila inainte de masa si un coniac mic la desert ?
-Da, numai ca la pastile sunt cu zece zile in urma, iar la coniacuri sunt cu trei saptamani inainte.
Intrebare : Ce animal îsi tine pe spate organul ?
Rãspuns : Calul politiei.
O blondina in avion se adreseaza stewardesei:
- Va rog sa-i spuneti pilotului sa nu depaseasca viteza sunetului. Eu si prietenul meu dorim sa facem conversatie.
Inscriptie pe usa unui gay club: "Intrarea prin spate"
O scotianca ii face cadou sotului ei o lampa de citit. Acesta primind cadoul zice:
- Risipitoareo ! Acum trebuie sa ne cumparam si o carte.
Inspectie
-Vezi ca inspectorul care a fost luna trecuta a dispus sa fie marcate toate vietuitoarele din ferma. Ai terminat ?
-De ieri. Dar a fost taaaaare greu.
-Cu taurii, nu ?
-Taurii ca taurii, dar sa vedeti cu albinele !
Oamenii de stiinta sustin ca organismul uman creste doar pana la 25 de ani.
Burta mea inca n-a aflat si cred ca si fundul meu se considera inca tanar ....
- Mama, pregateste-l pe tata ! Am picat la examen !
- Tata a aflat si e deja pregatit ! Pregateste-te si tu !
Tatal îi spune fiului:
- Gata, s-a terminat cu distracþia. De mâine te duci la muncã. Doar n-o sã ne întretinã maicã-ta pe amândoi !
Doctorul catre pacient:
-Luati astazi doua pastile din astea, iar maine, daca va treziti, mai luati inca doua !
Un pescar prinde in plasa balena de aur.
- Te rog, lasa-ma libera, iti indeplinesc oricare 3 dorinte !
- Pe dracu ! Mergem acum, direct la bijutier !
Ca un pamflet
La un moment dat Lucifer (îngerul căzut, prințul întunericului) a venit în vizită în România.
Obosit fiind dupa drum lung, a poposit într-o șatră de țigani, s-a omenit cu ale gurii si ceva sprituri, la focul de seara aprins in satra și a dormit acolo, in cortul pentru oaspeti de seama.
Dimineata, când s-a trezit .... portofel ioc, telefon nici atat, cortul pentru oaspeti unde fusese cazat, hainele scumpe si țiganii disparusera, iar pe el îl chema numai .... Luci ...
Doi moși discută de-ale lor ....
- Am fost ieri la o bunăciune !
- Și ?
- Și avea niște sâni faini !
- Și ?
- Și un fund apetisant !
- Și v-ati dragalit ?
- Vaaaii, ce-am uitat !
Nu vă fie frică de femeile deștepte. Și pe ele dragostea le prostește !
De ce ar exista femeia ideală, dacă bărbatul ideal e o iluzie ...?
Soţia ideală
I – Să nu fie mai deşteaptă decât bărbatul; cel mult cât el !
II – Să iubească pe prietenul acestuia.
III – Să aibă o ocupaţiune, în casă sau în afară de ea.
IV – Să-i placă meseria soţului ei, nu numai în ziua de leafă sau de încasări.
V – Să nu se certe cu servitoarele.
VI – Să nu spună niciodată că i-ar plăcea să aibă lucruri pe care soţul să nu i le poată oferi.
VII – Să nu vorbească de "norocul" celorlalte în căsnicie.
VIII – Să fie exactă la întâlnirile cu soţul şi să nu-l facă să aştepte îmbrăcat, când pleacă împreună de acasă.
IX – Să nu vorbească franţuzeşte cu el, în magazine, dacă nu ştie bine.
X – Să nu cicăle. Mai ales, să nu cicăle. Absolut obligatoriu să nu cicăle ... (Tudor Muşatescu)
În timp ce examina o femeie, doctorul îi spune:
- Inima, plămânii, pulsul şi presiunea arterială sunt bune. Acum vreau să văd puţin partea care vă băga pe dumneavoastră femeile în tot felul de necazuri.
Femeia începe să se dezbrace, dar este întreruptă de doctor:
- Nu ! Nu ! Nu vă dezbrăcați ! Este suficient să scoateți limba ! …
Tatăl (la maternitate, uitându-se prin geam la bebelușii nou sosiți): Inggg, inggg, cuci, cuci ... uite, a zâmbit ! Nu-i așa că-i adorabilă ?
Prietenul:
-Copilul tău n-a zâmbit !
Tatăl:
-Eu vorbeam de sora medicală ...
- Draga mamei, cum e noul tau iubit ? E un om respectabil ?
- Da, mama ! Nu e cheltuitor, nu bea, nu fumează, nu vorbeste urât si mai e si însurat cu una dintre cele mai cuminți femei din oras !
Moritz la doctor. Doctorul îl întreabă amabil care este problema.
- Domnul doctor, io muncă teren. Luni dimineața plecam, vineri seara întoarcem. Un miercuri vin acas, surpriză și ce văd la mine: Îțic, cel mai bun prieten meu, nevasta meu în pat ! Supărat tare zic la Îțic: "Tu cel mai bun prieten nevasta-meu în pat ?"
Și, Îțic rugat la mine iertam, fost un greșeală, făcut la mine cinste un cafe. Alt miercuri vin teren, Îțic, cel mai bun prieten meu, nevasta-meu în pat ! Supărat și mai tare la el, dar el rugat iertare, greșit încă un dat si făcut la mine cinste un cafe. Alt miercuri vin teren ...
Doctorul își pierde răbdarea și întreabă:
- Dar de ce imi povestiți mie toate astea ?
- Venit la dumneavoastră cu un întrebare: nu face reu atât cafe ?
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)