avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Ma bucur pt tine Q88 ...mare grija la logica...poate sa te treaca mai sus de linie sau mai jos. Daca as fi in locul tau nu as face decat analiticele sa le stiu visand ca intelegerea textului si logica ...cat te duce mintea ta atatta-i indiferent cate exercitii din ce s-a dat ai face.
Bafta maxima

Adi ...sper ca macar tu sa fi facut 70 ...odata ce ai peste 70 ai o sansa ce merita valorificata la maxim. Am vazut in anii trecuti ca cu 70 au trecut facand 80-90 la logica si bun la interviu
Nofacenoname0 a scris:

mirei2012 a scris:

Ce carti vrei sa-ti mai cumperi Nono? Mie imi trebuie coduri noi ca alora vechi au inceput sa sara foile din ele :tooth:

Omule macar o luna sa-mi vina pofta de invatat ca acum am greturi de nici un camion de lamai nu mi-o taie :P

Aia cu filiatia am pus bc si eu ... am zis ca e alternativa...

Si eu imi voi schimba codurile, dar nu ca le sar foile, ci pt. ca astea pe care le am nu mi-au purtat noroc..nu suport sa le mai vad:))
Pai vreau asa:
-la contracte-Dinca, obligatii-I. Adam, reale- V. Stoica.
-procedura civila-Boroi, fise Raducanu
-penal-Codurile lui Streteanu, S.Bogdan, Antoniu
-procedura penala- Codul coordonat de Volonciu

Acuma de m-ar tine si buzunarul, ca eu multe vreau....poate mi-aduce mos craciun, desi n-am fost cuminte:tooth:

Un sfat...nu cumpara fise Raducanu
Sunt ok sa recapitulezi...dar sunt strict pe cod...
Daca citesti din cod e acelasi lucru.
Bună,
Ai vreo sugestie în ceea ce privește grilele?
Mulțumesc.
diogenero a scris:

Este inutil sa cititi an de an aceleasi carti...cei care au invatat si mai dau inca o data trebuie sa reciteasca codurile insa sa stea pe fiecare institutie si sa se gandeasca....
Eu asa am facut, nu am mai cumparat nimic ! Am luat peste 70 anul acesta insa nu cred ca este suficient ca sa pot intra. Mai incerc la anul.
Ca strategie, voi reciti codurile de prin martie, apoi o sa fac grile si cam atat.
Bafta tuturor, indiferent de culoarea pielii :))
PS : cartile sunt prea stufoase, sunt scrise asa altfel autorul ar reda codul. Cartile sunt bune la inceput sa te lamuresti cam ce e dreptul, ce inseamna una alta, apoi tu trebuie sa te gandesti la articole si evident sa exersezi prin multe grile insa de buna calitate.

Bună,
Ai vreo sugestie în ceea ce privește grilele?
Mulțumesc.
Tocmai ce am facut si eu G1. La civil am fost numai un wow de a lungul grilelor. La procedura am mai respirat, in mare parte daca stii codul bine sunt fezabile 20 de puncte. Civilul foarte greu mi s a parut...repet. Sunteti foarte bine pregatiti cei cu 68-70 de puncte. Daca aveati sansa dificultatii de anul trecut erati toti in a doua tura cel putin, bag mana n foc. Q88, o realizare extraordinara, sa mergi pana la capat!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)