...............................................................Reclamant
CASA JUDEŢEANĂ DE PENSII .......... Petent
Şedinţe
04.11.2015
Ora estimata: 9:00
Complet: FLM 2
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea. Obligă pârâta să emită decizie de revizuire a drepturilor de pensie ale reclamantului urmând ca prin aceasta să re?ină că stagiul complet de cotizare al reclamantului este de 20 de ani, în loc de 30 de ani. Cu apel în 30 zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Tribunalul ...................
Document: Hotarâre ............... 04.11.2015
Ce asteptari sa am ?
Ce urmeaza ?
Nu am primit comunicarea.
Comunicarea se trimite la ambele parti in acelasi timp ?
Hoararea unei curti de apel in ceea ce priveste stagiul complet de cotizare de 20 de ani, in loc de 30 de ani.
Solutia pe scurt: DECIZIA CIVILĂ NR. ...../R/28.08.2012 RESPINGE CA NEFONDAT RECURSUL DECLARAT DE .............................................ÎMPOTRIVA SENTINŢEI CIVILE NR. ....../10.04.2012 PRONUNŢATĂ DE TRIBUNALUL .............. IREVOCABILĂ. PRONUNŢATĂ ÎN ŞEDINŢĂ PUBLICĂ AZI, 28.08.2012.
In acest caz:
Se mai poate face ceva ?
Mai exista alta cale de atac ?
La o primă vedere nu se mai poate face nimic, dar sugestia mea este să ia toate documentele și să discute cu un jurist care cunoaște domeniul asigurărilor sociale. Răspunsul corect îl va primi doar de la cineva care citește toate actele.
Nu ştiu ce înseamnă FLM 1, FLM 2 şi FLM 3. Probabil că "Fond litigii de muncă". Nu ştiu ce prescurtări folosesc instanţele, asta este bucătăria lor.
Întrebările dvs. sunt prea generale şi este mult prea mult de scris. Vă rog să reluaţi aceste întrebări, însă reluaţi-le într-un context concret. De exemplu, precizaţi dacă vă referiţi la un complet de fond sau la unul dintr-o cale de atac ş.a.m.d.