CatalinCD a scris:
Nu are mostenitori... Astept pareri !
Eu cred ca s-au exprimat multe pareri in acest dialog pe datele expuse dar acum veniti dumneavoastra cu alte necunoscute ca sa faceti si mai greu de rezolvat.
Sa revenim si sa vedem ce spune initiatoarea discutiei acum in ianuarie 2016:
..am cumparat un apartament. Ne-am mutat de o luna in apartament si am constatat imediat ca este foarte frig.Suntem abonati in sistemul centralizat de incalzire (apa, caldura, gaz). ... am luat hotararea ca in primavara sa montam o centrala pe gaz pt incalzire.
Mutandu-se in apartament in plina iarna si fiind frig este normal sa se gandeasca la imbunatatirea confortului. Iar doamna stie ca acum, in sezonul rece, nu se fac debransari si de aceea si-a propus sa rezolve aceasta problema in primavara, atunci cand furnizorul nu mai livreaza agent termic. Este logic si corect.
Deocamdata apartamentul beneficiaza de caldura asa cum beneficiaza toate apartamentele din acel bloc, fiind "abonati la sistemul centralizat" asa cum precizeaza. Asa ca nu este o urgenta, nu a murit nimeni si nu am ajuns cu mostenitorii in judecata asa cum spune @CatalinCD.
Este bine ca @zara 518 se informeaza de pe acum, ca a incercat sa discute cu proprietarul instalatiei, ca a primit multe sugestii aici pe forum..
Totusi @zara518 nu ne-a spus ce a motivat vecinul, daca a pus problema banilor, ce conditii a pus ori daca doaman i-a propus o suma de bani ca sa obtina acordul. Poate asa ne mai lamurim.
Sugestia mea este ca doamna sa discute si cu alti vecini si poate la primavara se vor debransa mai multi si pana atunci se poayte discuta si in adunarea generala obligatorie din orimul trimestru.