avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Decadere din drepturi
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Decadere din drepturi

Buna seara,

Se poate ca Autoritatea Tutelara de sector sa propuna decaderea din drepturi a unui biologic avand in vedere ca nu plateste pensie alimentara, nu are nicio legatura cu copilul, nu se implica niciodata cu nimic in cresterea si educarea copilului, iar recent a inceput sa-si mai si bata joc de noi prin neprezentarea in locul stabilit pentru vizite?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: 25Maria23 , utilizator 13:53, 22 Februarie 2016
O, Doamne! Noi ne-am intalnit in cele doua dati la locuri de joaca. Tot acolo trebuia sa ne intalnim si a treia oara cand el nu a mai venit. As putea sa pastrez bonul de la locul de joaca unde am intrat cu copilul chiar daca el nu a venit. O sa incep sa fac poze si sa merg cu martori. Ca in filmele politiste. Nu-mi vine sa cred in ce tara traim!
Doamnă, insist: faptul că v-aţi întâlnit trebuie pozat, pusă data, e simplu.Mai greu e de demonstrat că el nu a venit la programul de vizită. Asta nu e deloc uşor, fiindcă , dacă în sentinţă scrie că trebuie să viziteze copilul la domiciliul său, el poate afirma că nu a primit emailul - nu există lege că omul trebuie să aibă PC sau telefon cu internet, în schimb sentinţa e bătută în cuie. Chiar poate în realitate să meargă cu martori la uşa Dvs., când ştie că îl aşteptaţi la joacă. Dar tot aşa, poate susţine acelaşi lucru fără să se fi obosit până acolo, cu nişte prieteni martori.
Vă spun din experienţă.
De aceea, dovediţi când nu vine, tocmai pri emailuri, în care îl întrebaţi de ce n-a venit, că l-aţi aşteptat, etc. Strângeţi toate aceste emailuri. Trimiteţi şi sms-uri chiar la ora întâlnirii, descărcaţi şi păstraţi dovezile.
Ultima modificare: Marți, 16 Februarie 2016
Martonze, utilizator
Multumesc frumos pentru sfaturi! Asa o sa fac si o sa-i arat si copilului cand se va face mare ce mult si l-a dorit acest individ.
Asa o sa fac si o sa-i arat si copilului cand se va face mare ce mult si l-a dorit acest individ.

Spunandu-i asta , nu ii faceti niciun bine, ii faceti un rau gratuit, lasati-l sa traga concluzii singur in cel mai rau caz.
gi-jane2 a scris:

Spunandu-i asta , nu ii faceti niciun bine, ii faceti un rau gratuit, lasati-l sa traga concluzii singur in cel mai rau caz.

Singura va trage concluziile deocamdata. Mare ma refer dupa majorat cand va cauta raspunsuri mai amanuntite daca il va cunoaste vreodata suficient de mult incat sa o intereseze.

Alte discuții în legătură

Copiii dupa divort raicika raicika scoaterea din drepturi a unuia din parinti.... .cum as putea sa obtin scoaterea din drepturi a tatalui si schimbarea numelui copilului. (vezi toată discuția)
Decadere drepturi parintesti dangelescu100 dangelescu100 Buna ziua, In cazul in care doi parinti nu sunt casatoriti, copilul este recunoscut de tata si-i poarta numele. Timp de 4 ani nu s-a interesat de copil sub ... (vezi toată discuția)
Decaderea din drepturi a unui parinte tuty tuty buna ziua, as dori sa stiu daca tatal copilului meu ,cu care nu sunt casatorita,poate decadea din drepturi atata timp cat nu participa in nici un fel la ... (vezi toată discuția)