Se poate ca Autoritatea Tutelara de sector sa propuna decaderea din drepturi a unui biologic avand in vedere ca nu plateste pensie alimentara, nu are nicio legatura cu copilul, nu se implica niciodata cu nimic in cresterea si educarea copilului, iar recent a inceput sa-si mai si bata joc de noi prin neprezentarea in locul stabilit pentru vizite?
O, Doamne! Noi ne-am intalnit in cele doua dati la locuri de joaca. Tot acolo trebuia sa ne intalnim si a treia oara cand el nu a mai venit. As putea sa pastrez bonul de la locul de joaca unde am intrat cu copilul chiar daca el nu a venit. O sa incep sa fac poze si sa merg cu martori. Ca in filmele politiste. Nu-mi vine sa cred in ce tara traim!
Doamnă, insist: faptul că v-aţi întâlnit trebuie pozat, pusă data, e simplu.Mai greu e de demonstrat că el nu a venit la programul de vizită. Asta nu e deloc uşor, fiindcă , dacă în sentinţă scrie că trebuie să viziteze copilul la domiciliul său, el poate afirma că nu a primit emailul - nu există lege că omul trebuie să aibă PC sau telefon cu internet, în schimb sentinţa e bătută în cuie. Chiar poate în realitate să meargă cu martori la uşa Dvs., când ştie că îl aşteptaţi la joacă. Dar tot aşa, poate susţine acelaşi lucru fără să se fi obosit până acolo, cu nişte prieteni martori.
Vă spun din experienţă.
De aceea, dovediţi când nu vine, tocmai pri emailuri, în care îl întrebaţi de ce n-a venit, că l-aţi aşteptat, etc. Strângeţi toate aceste emailuri. Trimiteţi şi sms-uri chiar la ora întâlnirii, descărcaţi şi păstraţi dovezile.
Spunandu-i asta , nu ii faceti niciun bine, ii faceti un rau gratuit, lasati-l sa traga concluzii singur in cel mai rau caz.
Singura va trage concluziile deocamdata. Mare ma refer dupa majorat cand va cauta raspunsuri mai amanuntite daca il va cunoaste vreodata suficient de mult incat sa o intereseze.