shomo a scris:
Neplata de pensie va indrituieste la actiuni civile, prin executor judecatoresc, respectiv prin actiuni penale de pedepsire a rauvoitorului.
Incercati doar sa va formulati nemultumirile punctual, cu hotararea de divort in fatza. Se pot rezolva chestii pana sa va aruncati dvoastra la decaderi din drepturi.
Va multumesc pentru sfaturi ma voi blinda ca un tanc T-14 Armata si voi obtine acest lucru pentru ca acest om nu-l ajuta cu nimic pe copilul meu, ba chiar s-ar putea sa-i puna bete in roate in viitor doar pentru ca poate si nu are creier. Nu prea imi cunoasteti situatia. Nu exista hotarare de divort pentru ca nu a existat casatorie si nici macar o relatie de cativa ani. Ceea ce am dorit, am rezolvat la proces pentru ca am avut norocul de a da peste o dna judecator extrem de corecta. Cu toate ca domnul a inceput procesul, nu a obtinut absolut nimic decat dreptul de a fi trecut pe o hartie care se numeste Certificat de Nastere. In rest, "a obtinut" numai obligatii pe care nu si le respecta. Pensie alimentara nu plateste pentru ca e smecher si nu are nici venituri, nici ceva pe numele lui. (si nu am intentia sa-l las sa-si bata joc de acest copil). Nici programul de vizita nu-l intereseaza, desi niciodata nu a avut restrictii. Si pot continua la nesfarsit.
Daaaar, domnul stie si mi-a spus ca "o sa-l platesc eu pe el cat de curand". Despre ce vorbim aici?