Buna ziua,
Firma la care lucrez este actionata in judecata de un angajat pentru anularea deciziei de concediere.
Mai exact angajatul a fost testat pozitiv cu alcooltestul in timpul programului de lucru. Efectiv, angajatul contesta urmatorul lucru :
- testarea cu alcooltestul nu a fost realizata conform procedurilor interne pe care noi le avem in legatura cu acest lucru, procedura stipuland ca testarea trebuie sa se faca la cabinetul medical si in prezenta unui cadru medical, ceea ce intr-adevar nu s-a intamplat.
Credeti ca acest fapt poate duce la anularea deciziei de concediere ?
A fost intocmita in urmatoarea zi lucratoare dupa comiterea faptei si prezentata instantei. Doar ca angajatul sustine ca a fost emisa ulterior, mult mai tarziu, motiv pentru care ne-a cerut dovada inregistrarii pe care noi n-am putut-o prezenta.
Din horarea instantei in legatura cu respectiva notificare : "apreciind înscrisurile ca fiind utile soluţionării cauzei, urmează să încuviinţeze pentru părţi proba cu înscrisurile depuse la dosar si cererea reclamantului ca parata sa depuna dovada înregistrării notificării din data de xx.xx.2015 la registratura societăţii pârâte."
Interpretarea mea este ca judecatorul a considerat dovada acelei inregistrari utila pentru solutionarea cauzei. Nedepunerea acesteia nu poate avea decat urmari dintre cele mai neplacute pentru noi. Este corecta interpretarea mea ?
Abatere disciplinara
rin
Cand codul muncii prevede:
\"Abaterea disciplinară este o faptă în legătură cu munca şi care constă într-o acţiune sau inacţiune săvârşită cu ... (vezi toată discuția)