When, sunteţi în mare eroare.
La Carrefour merg să fac cumpărături dacă am bani, dacă nu am, stau acasă.
La Carrefour merg să cumpăr pe banii mei munciţi
NU, nu doresc să trăiesc în anarhie, societatea trebuie să fie ghidată de nişte legi, care să servească interesului cetăţenilor şi să nu fie discriminatorii.
De fapt, Convenţia Europeană a Drepturilor Omului, la care Romania este semnatară, la protocolul 12 art.1 prevede:.
Exercitarea oricărui drept prevăzut de lege trebuie să fie asigurată fără nicio discriminare bazată, în special, pe sex, pe rasă, culoare, limbă, religie, opinii politice sau orice alte opinii, origine naţională sau socială, apartenenţa la o minoritate naţională, avere, naştere sau oricare altă situaţie.
2. Nimeni nu va fi discriminat de o autoritate publică pe baza oricăruia dintre motivele menţionate în paragraful 1
Ori ce constatăm noi aici? Existenţa unor legi care nu respectă Constituţia României şi nici Convenţia , fiindcă legile la care mă refer sunt neconstituţionale, în sensul că sunt discriminatorii faţă de părinţii unui minor, adică tratează diferit părintele rezident de părintele nerezident.
Deci, domnule When, nu vreau "legea martonze", deşi dacă ar exista, s-ar încadra în prevederile constituţionale :)
Şi vă mai amintesc un lucru: minorul creşte în primul rând cu mâncare, are nevoie de îmbrăcăminte, de igienă, de supraveghere şi asistenţă medicală, de îndrumare şi control. Dacă toate astea sunt însoţite şi de dragoste sinceră, este cu atât mai bine. dar este inuman a asocia dragostea părintească cu distrugerea fizică, psihică, materială a fostului partener şi, alături de el, a minorului comun. Asta nu e dragoste părintească, ci crimă.