@When
În postura de familist convins şi tată fericit, mă miră devotamentul dvs. pentru susţinerea sexului tare cu calitate de părinte, netrăind acest sentiment şi imaginându-vă numai "cum ar fi dacă".Sau vorbiţi numai din presupuneri, ipoteze, posibilităţi?.Măcar againstPAS a conştientizat că în situaţii din acestea nedorite sunt atât mame, cât şi taţi, ori dvs. îi tot daţi înainte cu
Ah, nu, ca e vorba de mama, mama nu poate rapi, tatal ta.
PS a expus partea legală a problemei.D-l Costin a spus că există o înţelegere la notar privind vizita la domiciliu, ceea ce are putere de sentinţă judecătorească.
La alte posturi spunea ca nu cunosti un om dupa ani de zile, acum ca-l cunoaste. Acum eu inteleg disperarea ei a convinge pe toti ca are dreptate
Stimabile copostator, eu am convins pe cine trebuie, instanţele :) Dvs. spuneţi că nu-l cunosc pe omul cu care am conceput copilul şi de aceea nu încurajez relaţia copilului cu el;
Aveţi dreptate, tot aşa cum eu nu cunosc tatăl copilului meu, nici dvs. nu o cunoaşteţi pe mama copilului dvs., fiindcă "nebănuite sunt căile Domnului" şi, în timp, oamenii se schimbă.Există pe acest site o mamă care şi-a girat propria casă, cumpărată de părinţii ei, pentru afacerea soţului , după o căsătorie de 25 de ani şi femeia a rămas pe drumuri, cu copil cu tot, fiindcă domnul nu a plătit, banca a executat-o, în timp ce tatăl copilului, fostul soţ, creşte copilul altei femei şi a mai conceput un copil cu noua parteneră. Dar a cerut custodie comună, program de relaţii la care nu se prezintă şi nici pensie alimentară nu plăteşte,
după 25 de ani de căsătorie When, aveţi 25 de ani de căsătorie? ca să nu aveţi nelămuriri, copilul a apărut după 15 ani de căsătorie :yes:
@Costiniancu, cea mai proastă înţelegere este ca un părinte să-şi viziteze copilul la domiciliul minorului; eu am propus întâlniri doar în locuri publice, neutre.
Sper că în procesul actual, aţi detaliat în amănunţime programul, pentru a nu exista neînţelegeri ulterioare.
Cred că în apel, nu mai puteţi veni cu noi propuneri faţă de procesul de fond, eventual precizaţi săptămâni pare şi impare, astfel nu mai sunt discuţii şi nici nu pierdeţi weekenduri.
@When, pentru aducere aminte. Câte ore au trecut şi aţi şi uitat? Exact 3 ore :)
Dată post: Miercuri, 16 Noiembrie 2016, 15:57
Aveti custodie comuna?
de asemenea, pe vechea conventie aveti program de vizita la domiciliu, anuntati mama ca la data de, ora de veniti sa vedeti copila apoi mergeti acolo.