@againstPAS, aţi deschis topicul întrebând ce informaţii poate cere un tată despre copilul său , cu care nu locuieşte.Eu v-am răspuns în primele pagini că orice informaţie ce priveşte copilul, tot ce povestec cu colegii şi prietenii despre copil, fără a preciza ceva anume.
Dvs. însistaţi cu întrebările. V-am detailat ce puteţi cere în instanţă, adică orice; la un moment dat, un deţinut l-a chemat în instanţă pe Dumnezeu (din presă citire)
Trebuie să faceţi diferenţă între firesc şi nefiresc. Într-o relaţie firească, informaţiile curg, fără obligaţii şi sentinţe,fiindcă suntem oameni şi fiinţe sociale.Constrângerea şi forţa limitează plaja de acţiune, relaţia conflictuală are victimă copilul.Când am dat copilul la grădiniţă, l-am luat de mânuţă şi l-am plimbat la 3 grădiniţede acelaşi nivel, să văd care-i place şi am ţinut cont de opţiunea micuţului. Ar fi fost culmea să vină tăticul, să spună că nu vrea acea grădiniţă, ci alta. Eu sunt pentru o relaţie deschisă părinte-copil, chiar nereglementată de instanţă, pe care copilul să şi-o dorească şi în care părinţii să se înţeleagă civilizat.
Era o ştire în presă, despre o mamă cu mai mulţi copii de la tătici diferiţi , care-şi petreceau vacanţele împreună , toate familiile derivate cu toţi fraţii după taţi între ei.
Şi fiindcă tot aveţi treabă cu mamele alienatoare, aveţi aici temă de studiu:
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for... )