haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )
eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD
credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Pe care INM 2011 oameni buni ca daca deschidem 20 de topicuri nu ne mai intalnim nicaieri.Eu raman aici deocamdata, nu mai migrez ca am inebunit, 2010, ianuarie, 2011.....:duh:
Fii calm, ca avem nevoie de tine, ca judge sau prosecutor...ne vedem pe ianuarie 2011 inm.:)
am urmatoarea propunere
hai sa lasam topicul cu 2010 doar pentru a mai afla ceva de la cei 72 referitor la interviu, psihologic, si alte cele
in momentul in care cineva din cei admisi acum are ceva sa ne spuna, de-abia o sa mai vedem pe pagini, ca noi suntem multi si discutam multe
iar pentru ianuarie 2011 sa vorbim pe topicul ianuarie 2011
pe ala din august 2011 vorbeste cine vrea
promit ca pe topicul ianuarie 2011 va spun cum ma mobilizez eu :D