avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
serpico a scris:

buna analiza. o singura intrebare: ce te face sa creyi ca a fost crisu autorul, eu am informatii ca a fost udroiu. felicitari pt rezultat

Si eu cred ca a fost Udroiu...subiectele sunt semnate de memebrii comisiei de elaborare a subiectelor, iar a3a semnatura de pe pag dp+dpp o putem descifra ca fiind a lui Udroiu...
Poate stilurile de elaborare a celor 2 seamana, poate Udroiu a fost "ucenicul" lui Crisu, sau, poate, pur si simplu, s-a "inspirat" din cartile lui Crisu... sau le-au elaborat impreuna...
Eu zic sa ne axam pe ceea ce urmeaza si sa lasam trecutul in urma...
la interviu .... complicat
psihologul si pedagogul sunt zambitori si incurajatori. incearca sa te faca sa te simti in largul tau.
judecatorul, procurorul si profesorul universitar au pe tot parcursul examinarii o mina absolut .... impenetrabila. doar spre sfarsit am obtinut un zambet firav de la judecator.
eu sunt genul care incearca sa gaseasca pentru orice o explicatie, daca se poate favorabila mie.
in ceea ce-i priveste pe judecator si pe procuror, am luat-o ca pe o deformatie profesionala (ei interogheaza martori, inculpati etc. si nu trebuie ca limbajul non-verbal sa le tradeze gandurile, convingerile, nu pot crea nici aparenta de partinire).
in ceea ce-l priveste pe profesorul universitar... ce sa zic. ori asa e el, ori nu i-a placut fata mea.
cert e ca la sfarsit am intrebat cand as putea afla evaluarea la interviu, gandindu-ma ca acel calendar estimativ initial ar trebui modificat, avand in vedere numarul celor ramasi in cursa, iar domnul profesor mi-a replicat ca ei (comisia) presteaza doar un serviciu si sa intreb organizatorii. moment in care eu, ca o persoana civilizata si echilibrata, am multumit si am iesit.
intrebari..... ce sa zic....
motivatia pentru profesie, calitati care ma recomanda, daca se poate cu ilustrari din experienta anterioara, despre locurile anterioare de munca, in special de ce am plecat de acolo.
despre hobby-uri..... mare atentie la inadvertente. eu, de exemplu, am declarat ca-mi place gardinaritul si am fost imediat intrebata daca stau la curte. stau la casa, asa ca nu s-a insistat pe chestiune.
de comentat un citat. asta mi se pare cam aberant..... parca sunt la bac la examenul oral de romana.
o problema de etica
daca am mai dat la inm inainte, cand si cum mi s-au parut subiectele. o analiza comparativa scurta.
cum impac inm-ul cu familia (eu sunt casatorita si am un copil de 1 an si 9 luni), ce fac daca sunt repartizata in celalalt colt al tarii.
si eu am auzit de la un auditor de anul 2 ca subiectele ar fi fost facute de streteanu la penal si udroiu la procedura penala, dar pe la examen se vorbea ca se vede clar si mana lui crisu.... certitudini nu am, va spun ce s-a vehiculat.

Alexiamaria, sa-ti dea Dumnezeu mult noroc, sa fii admisa si sa ne dai vesti foarte bune la finalul examenului.
multumim mult pentru aceste informatii!!! si bravo, felicitari!
In mod sigur nu a facut dnul prof. Crisu subiectele. De altfel, semnatura sa nu se afla pe foaia de concurs. Si nici Udroiu nu a fost ucenicul lui. Crisu chiar il contrazice pe Udroiu cu privire la multe aspecte legate de proc. pen. Am motive foarte intemeiate sa spun asta ;).

Bafta multa, Alexia!
Ultima modificare: Duminică, 12 Septembrie 2010
celina, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)