avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
Daca intra cineva dintre cei care au dat proba interviului ieri sau azi poate impartaseste cu noi impresiile. Eu am tocmai marti si stau ca pe ace....
Buna,
Am si eu o intrebare la tine.La penal special dupa ce autor ai invatat?sii..felicitari=D>
Penal special...o carte din facultate. Am terminat in Craiova. Ruxandra Raducanu, 2009. Bineinteles si codul. Am facut 18 intrebari la penal. Partea generala Mitrache. Multa bafta!
roxa_theo a scris:

Daca intra cineva dintre cei care au dat proba interviului ieri sau azi poate impartaseste cu noi impresiile. Eu am tocmai marti si stau ca pe ace....

Felicitari! O intrebare: cele 20 de intrebari suplimentare care nu se punctau la logica, erau marcate?
Nu. Intrebarile nu sunt marcate. Te chinuiesti la ele fara sa stii ca la sfarsit nu se vor puncta. Sunt 120 de intrebari numai ca baremul se aplica doar pe 100.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Manuale recomandate admitere magistratura lyl02 lyl02 Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM. Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)