haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )
eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD
credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Raspunsul este pentru Scai. Ma intrebi de ce nu am intrat? .Nu am intrat ca nu am meritat. Nu am stiut atat de bine incat sa pot face distinctia clara intre anumite capcane, la penal nu a fost dificil, intimplator imi place penalul, dar civilul m-a terminat. Plus ca , am invatat superficial, o zi da, o zi ba, hai sa mai las ca am timp.....parca aici stiu, nu mai invat- #-o, mare greseala, niciodata nu stii suficient incat sa nu mai inveti, sau sa nu mai repeti.
M-am dus ca o randunica, si tot asa am si venit.Culmea e, ca atunci cand am invatat cel mai putin, am luat 60. Fabulos pentru mine....
Asa ca mi-am bagat mintile in cap- si codurile- si la anul, pe cai!
probabil la aceasta ora a luat sfarsit examenul. ii felicit de acum pe cei care au facut peste 70, iar pe cei care nu au facut ii felicit pt ambitia lor de a ajunge magistrati si le tin pumnii la anu'.
anul 1 la inm este ingrozitor de greu (pt cei care se duc acolo sa invete,. pt cei care se multumesc cu media 8 nu o sa fie chiar asa greu). o sa va aduceti aminte cu placere de zilele cand ati stat si ati invatat pt admitere. o sa va loviti de formatori excelenti si de altii dezinteresati.
temele va vor ocupa majoritatea timpului.
CEDO si dr. comunitar va vor parea uneori mai solicitante decat materiile fundamentale (asta si din cauza formatorilor).
bursele au scazut anul acesta gratie guvernului Boc.
vor fi multe testari (sunt examene in toata regula, dar suna mai frumos testari).
o sa va doriti sa mai intrati pe forum, dar nu o sa mai aveti timp.