avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
va felicit pe toti pt prezenta,asta spune multe despre voi
nu va descurajati,dimpotriva trebuie sa fiti mai motivati,mai ambitiosi,mai hotarati
la nivelul grilelor de anul asta chiar nu e o rusine sa nu reusesti
eu va urez la toti bafta pt anul viitor si muuult spor la invatat
bravo pt participare=D>
daaa, in stilul asta, o sa cer dividende inm-ului, ca devin actionar.
intr-adevar, a fost destul de grelut la pen si proc pen. se pare ca nu-i suficient cititul din tratate, trebuie citita si muuulta practica. din cate mi-am dat seama grilele la materile astea au fost facute de mihail udroiu si irina kugaly( sper sa nu gresesc in ceea ce o priveste pe ultima). exista un cod adnotat bun la penal scris de un coletiv inm- l llefterache, nedelcu, kugaly si bodoroncea. mi se pare ca am gasit cateva grile din el, n-ar strica sa-l cititi. . uitati-va daca mai au ceva carti autorii anterior mentionati. se pare ca de 2 ani incoace nu mai face subiectele sergiu bogdan(colaboratorul prof streteanu de la cluj). mai are inm-ul un ghid de bune practici, e bun ptr cei ce nu stiu cum arata actele de proc pen. bafta in continuare celor ce au trecut de 70
Gata am aflat eu... 53-54 (nu stiu o grila exact cum e).

La civil & pr civ sunt f. multumit... La civil am scos 18/25 care mi se pare acceptabil, dar f. dezamagit la pr. pen.... am rezolvat corect doar 10/25 :(

Cum a spus si amy22..... Mi s-a parut la pr pen ca a fost destul de dificil in special pt cei care n-au avut tangente cu practica...

Asta-i viata mergem mai departe! Felicitari pt cei care au promovat examenu!
Hai frate cu contestatiile... Nu face nimeni?? Ca eu am mari dubii la niste intrebari....O sa ma uit ce numar sunt si le pun...#-o

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)