haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )
eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD
credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
m-a disperat grila cu curca, am facut-o bine, dar mi-a mancat mult timp.... si m-a enervat, unele grile parca erau facute sa te scoate din concentrare, sa te aburesca, nu mai suport curcile care sar garduri ...
Da tare aia cu curca, fata de altele mi s-a parut mult mai usoara... =D>
Ah si-mi spune si mie cineva cum poate exista forma continuata la viol? Eu stiu ca daca au loc violuri repetate fiecare va constitui o infractiune distincta.... Gen lasa victima ... dupa 5 min o violeaza din nou e alta infractiune. Sau am priceput eu gresit?
Ai priceput gresit. Daca se realizeaza in baza aceleiasi rezolutii avem forma continuata. Daca sechestrezi victima si o violezi pe parcursul a mai multor zile este in forma continuata.
Salut. G4 intrebarea 78, de ce au trecut ca varianta corecta si c? Eu stiu ca doar in caz de amanare a executarii pedepsei pe motiv ca e gravida, hotararea este executorie de la pronuntare, NU si in caz de intrerupere. Asa spun si Neagu si art. 453 alin. 2 ind 1 cpp.
Sau intrebarea 40 din G4? Nu poate fi corect raspunsul b), adica in divort sa se poata asculta fostul sot, insa cu acordul partilor. Eu cred ca raspunsul corect este a).
Cred ca voi face contestatie, cu toate ca mari sperante nu am, chiar daca s-ar admite, eu am facut 66 puncte