aNdreiD a scris:
Ai priceput gresit. Daca se realizeaza in baza aceleiasi rezolutii avem forma continuata. Daca sechestrezi victima si o violezi pe parcursul a mai multor zile este in forma continuata.
Ah multumesc de clarificare, eram f. sigur ca nu exista continuata la viol....:D
Salut. G4 intrebarea 78, de ce au trecut ca varianta corecta si c? Eu stiu ca doar in caz de amanare a executarii pedepsei pe motiv ca e gravida, hotararea este executorie de la pronuntare, NU si in caz de intrerupere. Asa spun si Neagu si art. 453 alin. 2 ind 1 cpp.
Sau intrebarea 40 din G4? Nu poate fi corect raspunsul b), adica in divort sa se poata asculta fostul sot, insa cu acordul partilor. Eu cred ca raspunsul corect este a).
Cred ca voi face contestatie, cu toate ca mari sperante nu am, chiar daca s-ar admite, eu am facut 66 puncte
Ma consoleaza f. mult sa vad ca si alti colegi de pe forum s-au confruntat cu fix aceleasi probleme si au aceleasi nelamuriri....
Eu la grila executorie am pus doar b, din aceleasi motive precum crista76. Idem la intrebarea cu divortul