avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
F bine. Eu inca caut la denuntare. Am terminat contestatia de la intrebarea cu novatia. Mai am cateva. Sunt constient ca sunt sanse mici, dar trebuie incercat cel putin pt orgoliul personal. Nu am invatat atat ca sa ma pacaleasca cu niste raspunsuri interpretabile. Poate mai incolo vorbim despre motivari daca ai timp si doresti.

Pt mihaimihai20.... Rezultatele pe 1 pe saitul Inm-ului sau csm-ului. acum doar intrebarile si raspunsurile.
Ultima modificare: Joi, 26 August 2010
aNdreiD, utilizator
Pai exact din acest motiv nu am ales varianta B la divort.... Datorita inserarii "cu acordul partilor" care e clar gresita...

@mihaimihai. S-au afisat doar BAREMELE nu rezultate. [ link extern ]

@Executron.Multumesc,am vazut ca s-au afisat insa ma refer la lista completa cu toti candidatii:) presupun ca mai e de asteptat,felicitari celor admisi si succes celor care vor mai incerca!
sunt geniali cei care au facut subiectele, bravo lor, isi merita banii, ne-au ametit, bagat in ceata, scos din minti, plimbat prin materii, capitole, pana la urma trebuia sa ne asteptam la asta, pentru ca altfel nu poti sa departajezi atatia candidati...
Oare sunt multi care au trecut de 7, ce credeti?
valensa a scris:

Eu cred ca ma voi retrage definitiv din competitia INM.
Se pare ca nu e de mine
Sunt deprimata, obosita, trista, suparata!
Succes tuturor pe mai departe
Si nervi tari

Sincer, imi pare rau pentru toti cei care nu ati reusit sa faceti cele 70 de puncte. Grilele au fost extrem de grele, mai ales la penal, am mai zis, si foarte ciudate.Draconic facute.
Valensa, nu definitiv. Te rugam, ia o pauza, eventual incearca la sng si la anul dai din nou.Uite, eu ma incapatanez sa dau , si daca nu ar fi respectul pt forumisti si moderatori, as zice si vreo 2...asa de of si inima albastra...celor ce au facut grilele anul asta.
Hai, ne adunam, mai stam un pic, si la invatat, ca nu au 2 capete cei ce au facut totusi cele 70 de puncte.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)