avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
MayeMaye a scris:

valensa a scris:

Eu cred ca ma voi retrage definitiv din competitia INM.
Se pare ca nu e de mine
Sunt deprimata, obosita, trista, suparata!
Succes tuturor pe mai departe
Si nervi tari

Sincer, imi pare rau pentru toti cei care nu ati reusit sa faceti cele 70 de puncte. Grilele au fost extrem de grele, mai ales la penal, am mai zis, si foarte ciudate.Draconic facute.
Valensa, nu definitiv. Te rugam, ia o pauza, eventual incearca la sng si la anul dai din nou.Uite, eu ma incapatanez sa dau , si daca nu ar fi respectul pt forumisti si moderatori, as zice si vreo 2...asa de of si inima albastra...celor ce au facut grilele anul asta.
Hai, ne adunam, mai stam un pic, si la invatat, ca nu au 2 capete cei ce au facut totusi cele 70 de puncte.

MayeMaye
Te admir pentru vointa ta! Si iti multumesc din tot sufletul meu amarat ca ma incurajezi, dar momentan nu ma pot gandi la nimic altceva, sunt doar obosita.
Crede-ma, nu mai stiu cum arata marea, nu mai stiu cum arata muntele, mi-am indepartat toti prietenii (ca nu aveam timp sa ies cu ei seara la un suc).
Nu mai stiu nimic altceva in ultimii 4 + 1 ani (facultate + 1 an dupa facultate) decat serviciu (ca trebuie sa traiesc din ceva) si drept. Mult drept !!!

Iti promit ca dupa cateva zile (dupa ce-mi trece bocitul si voi dormi), ma voi gandi ce am sa fac

Iti urez spor la invatat!
Cu bine :wave:

nu e corect fiindca la a apare in grile :A doar un bun mobil
iar acel doar nu este bun. ferifica in grile. sper ca la anu sa reusesti. multa succes si poate ne vedem la anul cand dau si eu.
Am facut contestatie pt. 2 intrebari la civil si 4 la penal.
Sunt fff curioasa care va fi motivarea la cateva dintre ele si mai ales care vor fi rezultatele in final

Si eu cred ca ca nu au vrut sa fie ocupate locurile si sa plateasca burse.

Mie imi pica netu continuu. Mai vorbim maine
Seara buna tuturor!
Dragilor,

Am fost cu gandul la voi toata ziua si am stat ca pe jar pana sa vad grilele ... iar dupa ce le-am vazut, am simtit ca iau foc de-a binelea. Eu una sunt revoltata de halul in care s-a pus problema la penal si procedura penala. Bine, ca nici la civil nu mi-e clar de ce la G1, intrebarea 7 nu este si "a" raspuns corect. Si ar mai fi multe de discutat pe puncte.
Vreau sa va spun ca nu trebuie sa va demoralizati, e un castig pentru voi chiar si faptul ca ati participat. Admiterea la INM este un adevarat examen al nervilor, al caracterului si al cunostintelor. E adevarat ca de data asta parca s-a exagerat.
Oare ce va fi in toamna? Nici nu vreau sa ma gandesc.
Va citesc de multa vreme si se vede ca sunteti bine pregatiti. Va garantez ca raportat la grilele de promovare, ce s-a dat astazi e cu mult pesteasteptari, ca si grad de dificultate. Astfel ca, avand in vedere ca nici nu aveti experienta practica, cei care ati avut punctaje bune, dar sub 7, sa stiti ca sunteti tari!
Si va felicit din toata inima! In definitiv, ce a ramas in urma procesului de invatare, nu va ia nimeni. Ba mai mult, constituie o baza solida pentru ce va urma.
Cu siguranta ca dupa ce va veti reface putin, o sa fiti mai hotarati si mai determinati!
Inca o data, va felicit si va astept cu "dezbateri"!
Ultima modificare: Joi, 26 August 2010
doniacris, utilizator
salut
referitor la grila 4 intrebarea 78
citeste art 140 ind 3 alin 8 . imi pare rau ca ai gresit
ciao

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)