avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
Am picat cu......45 pct. Sincer, ma asteptam sa fiu mult mai demoralizata. E prima data cand incerc. Dar mi-am dat seama ca nu sunt chiar pe langa subiecte. La multe am dat cel putin un raspuns corect, dar erau doua sau am pus 2 si era doar unul. Per total......m-am invartit in jurul raspunsurilor corecte. Doar ca asa cum spuneam nu am lucrat prea multe grile, m-am axat pe studiere si nu mi-a ajuns timpul sa fac grile pe cat as fi dorit eu. Nu spun ca subiectele au fost usoare, doar ca trebuia sa stapanesti bine materia, sa ai o minte agera sa-ti dai seama de capcana.......sunt sigura ca sunt persoane (poate ca nu foarte multi) care au facut peste 70. Bravo lor! Ii felicit din totata inima pentru ca merita! E necesar mult timp dedicat invatatului si poate chiar multe sacrificii......pentru a reusi la un asemenea examen. Eu nu o sa renunt, acum am baza...trebuie doar sa aprofundez. Capul sus privirea inainte......daca altii pot, inseamna ca nu este imposibil.
procuror_marius a scris:

salut
referitor la grila 4 intrebarea 78
citeste art 140 ind 3 alin 8 . imi pare rau ca ai gresit
ciao

pai tocmai ..raspunsul corect la grila este cel de la pct b), nu insa si cel de la c), adica si cel cu intreruperea executarii pedepsei
verifica
Buna dimineata!
Eu sunt printre "norocosii" care au trecut de prima proba, insa doar cu 71.
Cei care nu ati reusit, incasati-va lovitura si apoi ridicati-va si luati-o de la inceput, daca va doriti cu adevarat. Cel putin eu asa am facut; dupa ce anul trecut am facut 60, am stat intreg anul acasa, cu program strict de invatat, cate 8-10 ore pe zi.
Din punctul meu de vedere a fost un examen greu si mai ales cu prea putin timp tinand cont de gradul de dificultate... ori noi avem in medie un pic peste doua minute pentru fiecare intrebare... abia mi-a ramas jumate de ora pentru procedura penala.

Mai sunt o multime de probe la care se poate intampla cam orice, deci incerc sa fiu cat se poate de rezervata deocamdata.
Pentru cei care au vazut la stirile de la antena 1 de aseara despre examenul INM...............RUSINE sa le fie!!! Am ramas foarte dezamagita si scarbita de ce "stire" au putut face!! In schimb mi s-a parut ca nu au avut nici o dovada ca persoana respectiva "ii dicta" unei colege care era in sala de examen. Ce sa-i dicteze oameni buni, asta e examen de dictare!!! Si in schimb nu a iesit nimeni cu grila afara din sala pana nu s-a terminat. Cel putin asa a fost la noi in sala si cred ca asa s-a procedat si-n celelalte sali. Din punct de vedere al organizarii nu pot sa ma plang, a fost totul foarte bine organizat, eu una am fost multumita, chiar nu am ce sa comentez. Dar......am simtit nevoia sa comentez pe seama acestei stiri de tot kk, scuze dar nu ma pot abtine. Au facut niste afirmatii gratuite, fara nici o dovada concreta, bazate doar pe o vaga banuiala si fabricata din dorinta lor de a pune intr-o lumina proasta imaginea magistratilor in general si a justitiei din Romania. Cu televiziuni si cu oameni ca astia nu vom putea evolua.......Ce e mai rau ca cel care vede si aude o asemenea stire o ia ca atare si ramane cu ideea gresita ca la magistratii sunt hoti si corupti inca de pe bancile scolii. Daca au fost atat de convinsi de frauda, de ce nu fac investigatii, sa aduca probe...si atunci, persoana (le) in cauza sa plateasca. In cazul asta i-as felicita pentru munca lor......dar asa, imi pare rau sunt de cea mai joasa speta!! Au cautat ceva "senzational" despre acest examen si doar atat au reusit, sa inventeze ceva plecand de faptul ca o persoana era in masina cu laptopul in fata si vorbea la telefon. RUSINE ANTENA 1 ca dai voie la asemenea stiri pe post, nefondate si neverificate....... Na, ca mi-am spus oful, aseara am fost foarte revoltata pe nesimtirea si incompetenta unor oameni care pot spune ce vor fara sa-i traga nimeni la raspundere si m-am trezit dimineata cu acelasi sentiment. Stiu ei ce inseamna sa te pregatesti pentru acest examen, au intrebat pe vreun candidat cat timp si-a dedicat studiului, la cate lucruri a renuntat ca sa se pregateasca etc. Si dupa afisa rezultatelor o sa vedem iar o stire de genul "aspirantii la un post de magistrat slab pregatiti" sau ceva de genul asta. Multumesc daca ati avut rabdarea sa cititi tot ce am scris.......dar trebuia ca nu mai puteam.
luminita.t a scris:

Buna dimineata!
Eu sunt printre "norocosii" care au trecut de prima proba, insa doar cu 71.
Cei care nu ati reusit, incasati-va lovitura si apoi ridicati-va si luati-o de la inceput, daca va doriti cu adevarat. Cel putin eu asa am facut; dupa ce anul trecut am facut 60, am stat intreg anul acasa, cu program strict de invatat, cate 8-10 ore pe zi.
Din punctul meu de vedere a fost un examen greu si mai ales cu prea putin timp tinand cont de gradul de dificultate... ori noi avem in medie un pic peste doua minute pentru fiecare intrebare... abia mi-a ramas jumate de ora pentru procedura penala.

Mai sunt o multime de probe la care se poate intampla cam orice, deci incerc sa fiu cat se poate de rezervata deocamdata.
FELICITARI!!!! :vishenka:Succes la urmatoarele probe!! Si sa nu ne uiti dupa ce vei fi acolo!
:vishenka:

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)