scai a scris:
Daniel M. a scris:
scai a scris:
Pentru cei care au vazut la stirile de la antena 1 de aseara despre examenul INM...............RUSINE sa le fie!!!
Poţi să îmi explici şi mie de ce se afişează baremele cu rs corecte cu 15 minute înainte de expirarea timpului regulamentar? Nu insinuez nimic, ar fi păcat pt cei 98% care au luat examenul pe bune, dar . ªi asta nu numai anul acesta, ci de vreo doi ani încoace. Să aşteptăm afişarea rezultatelor mai întâi.
Ai participat si tu la acest examen?? Stii cazuri concrete de fraudare. Pe ce te bazezi cand spui ca "vreo 2-3 candidaţi sigur au fraudat examenul". Inca o data, eu nu sustin ca este absolut imposibil...............si nici nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, vreau doar ca cei care fac asemenea afirmatii sau chiar cunosc persoane care macar au incercat sa fraudeze, sa ne convinga cu argumente nu doar cu presupuneri.
povestea cu frauda e in fiecare an dar daca tu ca, candidat ai invatat temeinic...nu o sa te pice nimeni in favoarea <pilei>
din ce am citit pe forum constat ca sunt oameni care se declara multumiti cu 53/55 pct...gandind asa, nu vo promova examenul asta vreodata