Pentru Daniel.M: Eu nu zic ca nu pot exista BANUIELI, dar ca sa dai o asemenea stire pe post iti trebuie dovezi concrete. Si mai mult ei nici macar nu au formulat-o sub forma de banuiala ci pur si simplu ca asa a fost. Sa-mi explice si mie cineva, concret cum poti "frauda" acest examen. Eu nu sustin ca e imposibil dar nu vad cum s-ar putea....chiar si cum spui tu .....in 15 min nu cred ca poti copleta grila cu buline. Sau....poate ca da, nu am incercat sa vad daca se poate!
scai a scris:
Pentru cei care au vazut la stirile de la antena 1 de aseara despre examenul INM...............RUSINE sa le fie!!!
Poţi să îmi explici şi mie de ce se afişează baremele cu rs corecte cu 15 minute înainte de expirarea timpului regulamentar? Nu insinuez nimic, ar fi păcat pt cei 98% care au luat examenul pe bune, dar . ªi asta nu numai anul acesta, ci de vreo doi ani încoace. Să aşteptăm afişarea rezultatelor mai întâi.
Buna dimineata tuturor! Luminita.t, felicitari! ma bucur ca ai intrat pe forum si vad ca este cineva care a luat prima proba. Sincera sa fiu, aseara cand am citit parerile celor respinsi, m-am ingrozit, nici nu am dormit prea bine noaptea. nu am dat anul asta, intentionez sa incerc la anul, dar acum sunt cam pesimista, avand in vedere cum a fost anul asta, sau cel putin asa cum am inteles. asa.. voiam sa te intreb... cartile de pe care ai invatat sunt cele care se gasesc la pagina1? merci! BAFTA in continuare!
ayahuasca a scris:
o sa vedeti ce diferenta mare este intre ceea ce o sa faceti 2 ani la inm si ceea ce inseamna sa lucrezi efectiv ca magistrat...altfel trebuia gandita perioada de auditor de justitie...o sa aveti parte de multe dezamagiri...si la inm si dupa...bafta
Vrei, te rog, sa detaliezi la ce te referi?
Daniel M. a scris:
scai a scris:
Pentru cei care au vazut la stirile de la antena 1 de aseara despre examenul INM...............RUSINE sa le fie!!!
Poţi să îmi explici şi mie de ce se afişează baremele cu rs corecte cu 15 minute înainte de expirarea timpului regulamentar? Nu insinuez nimic, ar fi păcat pt cei 98% care au luat examenul pe bune, dar . ªi asta nu numai anul acesta, ci de vreo doi ani încoace. Să aşteptăm afişarea rezultatelor mai întâi.
Ai participat si tu la acest examen?? Stii cazuri concrete de fraudare. Pe ce te bazezi cand spui ca "vreo 2-3 candidaţi sigur au fraudat examenul". Inca o data, eu nu sustin ca este absolut imposibil...............si nici nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, vreau doar ca cei care fac asemenea afirmatii sau chiar cunosc persoane care macar au incercat sa fraudeze, sa ne convinga cu argumente nu doar cu presupuneri.