avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
ayahuasca a scris:

Daniel M. a scris:

ayahuasca a scris:

Daniel M. a scris:

scai a scris:

Pentru cei care au vazut la stirile de la antena 1 de aseara despre examenul INM...............RUSINE sa le fie!!!

Poţi să îmi explici şi mie de ce se afişează baremele cu rs corecte cu 15 minute înainte de expirarea timpului regulamentar? Nu insinuez nimic, ar fi păcat pt cei 98% care au luat examenul pe bune, dar vreo 2-3 candidaţi sigur au fraudat examenul. ªi asta nu numai anul acesta, ci de vreo doi ani încoace. Să aşteptăm afişarea rezultatelor mai întâi.

hai mai, voi chiar nu stiti ca o stire trebuie sa sune senzational si nu trebuie neaparat sa reflecte adevarul...sa fim seriosi

K daca cei doi sunt admisi, înseamna că se confirmă, daca nu, nu se confirmă şi gata. Să nu crezi că în mom ăsta îmi face plăcere să vb despre chestiile astea. Felicitări celor care au fost admişi. ªi profesorilor care au făcut grilele (glumeam!)

cine poate sa spuna sigur ca <cei doi> nu au deschis o carte...hai sa nu mai aberam

Îmi place că tu eşti 100 % sigur pe tine şi nu ai nici cel mai mic dubiu, cel puţin despre chestia cu frauda. Am înţeles, subiect închis, miercuri îţi spun daca au intrat sau nu cei doi. Punct.
Puteti fi siguri ca in fiecare an sunt si cateva locuri "date" deja. Da in niciun caz nu se pune problema de hands-free sau alte prostii din astea. Cei care trebuie sa aiba subiectele le au si asta inainte de examen. Si oricum sunt putini. Daca esti tare, nu-ti ia nimeni locul.
Anul asta (repet) interesul a fost sa nu se ocupe locurile. Nu mai au bani de burse. Sunt disperati. Anul asta cursurile la INM vor incepe la 1 noiembrie, tocmai din lipsa banilor. Nu le mai place nici ideea de interviuri timp de o saptamana. Cu cat intra mai puti, cu atat mai bine. Pe post problema se pune altfel - cine intra primeste salariu, dar produce ceva, auditorii doar consuma.
n/am spus ca nu exista posibilitatea unei fraude...suntem in romanica asa ca este f posibil

cand am dat eu odata la inm prin 2005 si se dadea grila eliminatorie dupa care sinteza....a fost un candidat care la sinteza, dupa contestatii, la civil de la 2,20 aluat 9,00 si a intrat...bine...a luat in plus si la celalalte materii...si a intrat cu brio...desi era picat initial
Eu va sfatuiesc sa va ocupati de vechimea voastra in ... ceva - avocat, grefier, consilier si sa dati pe post. Cat s-o mai da. Ca in Romania tot ce e bun, se termina repede, se desfiinteaza, se anuleaza, se pierde.
Viata este foarte grea... ma uit in urma si vad cate sacrificii am facut pentru concursul asta...cand am iesit din sala am crezut ca am un 80,insa,acasa,cand am vazut baremul de la penal...m-am topit.Personal, nu stiu daca voi mai avea puterea sa dau din nou,nu-mi vine sa cred ca am gresit.Am observat ca greselile mele au fost progresive:ora1cateva,ora2,ora 3 si multe in ora 4.Oricum,colegilor de suferinta le doresc putere multa sa treaca total peste nereusita ivita.va pup

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)