Eu, la sfarsitul examenului l-am interpelat putin pe presedintele comisiei de supraveghere, judecator de altfel, in legatura cu grilele si cu gradul lor de dificultate....raspunsul dansului a fost naucitor, in sensul ca el nu crede ca lua mai mult de 6... omul mi s-a parut a fi destul de franc, n-am simti nici o urma de ironie in raspunsul lui...
Nimeni nu a zis ca au fost imposibile. Au fost total nepotrivite pentru acest concurs si avand in vedere rolul INM - astfel cum este el declarat pe site-ul lor, prima pagina: formarea de viitori magistrati. Grilele se puteau face, dar de o persoana cu ceva experienta in magistratura si intr-un interval de timp mai mare. Asta era ideea.
Sincer, nu cred ca sunt imposibile.... Nici pe departe. Eu recunosc c-am fost surprins de destul subiecte care desi erau din materia mentionata nu o facusem temeinic ca rezultat ori al indolentei sau al unei decizii constiente ca nu mai aveam timp si am ales ce am considerat ca era cel mai important. E totul vorba de eficienta... :D
1 an ore 8-10/zi e chiar insane, fara suparare. Eu am trecut la regimul de 8-10 pe zi din mai-iunie, pana atunci avand un regim mult mai lejer.... :)
DAR nu trebuie sa omitem ca formularile au fost alambicate, nu eram obisnuit cu asa ceva, am facut toate subiectele din 2005 incoace si chiar m-au surprins cum erau facute subiectele.
Dupa cum am mentionat la civil + pr. civ mi s-au super OK. In afara de grila ciudata cu Legea 10/2001, care era totusi in materie, nicio problema.
Dar pana la a zice ca a fost imposibil mai e ceva... Trebuie sa fim obiectivi.