avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
Nu stiu daca ai citit mai sus. Faptul ca trec 400 de candidati de grile, chiar este o problema pentru ei. Ca interviurile nu mai au sfarsit. Nu le convine. Le-au spsu chiar formatorii celor din INM.

In plus, oricum si oricand ai privi grilele vei vedea ca e vorba de jurispudenta si nu e normal. Pe partea de penal, toate intrebarile au fost mici spete. In primu rand nu era timp pentru atatea spete, iar faptul ca le-ai bibilit tu acasa cu cartile in fata nu e relevant. Pe post se dau doar 20 de astfel de spete in acelasi interval de timtimp.
Am postat aiurea. Imi cer scuze.
stiu care sunt pasii urmatori si cum ajungi un magistrat inamovibil sau care se bucura de stabilitate

ceea ce spun este ca ceea ce se face la inm nu este suficient

mai multe inveti din 5 ani de practica decat 2 ani la inm, pe bune
Sa stii ca nu am bibilit nimic. M-am uitat dupa o noapte de somn si asta a fost tot. Mi-am dat seama ca am gresit aiurea. Se puteau face la cat am invatat eu in jur de 80. In fine... socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ. Faptul ca altii au mai multe grile cu probleme inseamna ca ori nu au invatat cat trebuie ori ca nu le citesc atent. B-)
Anul asta termin si eu facultatea si as vrea sa dau la INM. O sa ma gandesc foarte bine.

Vreau sa stiu daca in afata Luminitei a mai trecut cineva de 70. Stiti pe cineva?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Manuale recomandate admitere magistratura lyl02 lyl02 Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM. Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)