haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )
eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD
credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
De ce sa nu incercati in barou? Nu e un capat de tara daca nu intrati la INM, or sa se mai dea examene la aceasta institutie. Consider ca o respingere la un test dicicil ca la INM nu este o rusine si o dezamagire ci, dimpotriva, ar trebui sa fie o motivatie in plus pentru anul viitor ca sa luati.
o sa vedeti ce diferenta mare este intre ceea ce o sa faceti 2 ani la inm si ceea ce inseamna sa lucrezi efectiv ca magistrat...altfel trebuia gandita perioada de auditor de justitie...o sa aveti parte de multe dezamagiri...si la inm si dupa...bafta
Ma asteptam la 50 si ceva, am facut 30. Mai prost ca anul trecut. Si chestia e ca nu-mi dau seama ce trebuie sa invat si de unde, fiindca la multe intrebari le-am dedus raspunsul, nu le-am gasit mot-a-mot nicaieri.
Sunt foarte supatata pe mine.
As vrea sa stiu, cei care au facut punctajul cat sa intre, de pe ce carti au invatat. Se pare ca ce am eu e insuficient.:((
=D> felicitari celor care au reusit anul acesta, eu ma numar printre cei care vor incerca si anul viitor :D. Sincer ma asteptam sa fiu un pic mai dezamagita, dar la nivelul grilelor de anul acesta.... imi dau jos palaria cand ma intalnesc cu mine, sunt multumita ce mai chiar daca nu ma numar printre cei admisi :D. Asa ca anul care vine o sa va innebunesc dinnou cu argumentarile mele. Abia astept sa terminati sa dezbatem grilele. Acum nu .. maine, poimaine... acum sunt... :magic:
Pentru cei care au facut cele 70/100 grile considerand nivelul lor de dificultate si conditiile de examen (4 ore... eu dupa 2 ore deja aveam randament minim).... JOS PALARIA cu toata sinceritatea.