avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu de munca

Angajatorul a completat si semnat in numele meu cererea de demisie pe care a anexat-o la cererea de incetare a CIM.In prealabil a completat si semnat in numele meu si act aditional la CIM prin care a modificat norma programului de lucru si salariu.
In proces trebuie adusa ca dovada si plangerea penala formulata impotriva celui care a completat si semnat in fals aceste documente?
Ultima modificare: Duminică, 1 Noiembrie 2009
Nina1, utilizator
Asa cum am mai spus, in timpul judecarii contestatiei la decizia de incetare a c.i.m., solicitati instantei incrierea in fals a celor doua documente .
Potrivit art.180 alin.1 C.proc.civ., dacă una din părţi declară că scrisul sau semnătura este falsă şi cealaltă parte nu este de faţă, instanţa va dispune înfăţişarea părţilor în persoană, la alt termen, când partea care a invocat înscrisul va arăta mijloacele sale de apărare şi va depune înscrisul pentru verificare.
Procedura înscrierii în fals este o procedură riscantă, deoarece partea care s-a înscris în fals poate fi urmărită penal pentru infracţiunea de denunţare calomnioasă, în cazul în care nu se dovedeşte falsul, iar dacă se dovedeşte că înscrisul este fals, autorul acestuia poate fi urmărit penal pentru infracţiunile de fals material sau fals intelectual.
daca a semnat altcineva in locul tau faci plangere penala la parchet
Pe toata perioada care am fost angajata eu nu am semnat statele de plata.Angajatorul a semnat statele de plata in locul meu Este considerat un fals?
Nu numai ca este considerat fals , dar poti sa ceri si banii pentru 3 ani in urma daca nu ai semnat !
Se mai poate face cerere completare la contestatia de concediere initiala?In contestatia de concediere nu am solicitat si banii din perioada in care am fost angajata si au fost semnate statele de plata de catre angajator, am cerut numai drepturile salariale din momentul in care s-a inregistrat incetarea CIM si diferenta de bani pe o perioada de 3 luni(s-a modificat si salariu si programul de lucru print-un act aditional semnat in fals in prealabil concedierii).

Alte discuții în legătură

Contract indididual de munca - nelamurire Nina1 Nina1 Poate fi angajata o persoana in cadrul unei firme ce are ca domeniul de activitate \"Activitate de consultanta pentru afaceri si management\" in functia de ... (vezi toată discuția)
Recurs litigiu de munca Nina1 Nina1 Pentru documentele ce am solicitat sa fie anulate pe instanta de fond s-a efectuat expertiza grafica prin care s-a consemnat ca semnaturile de pe actele prin ... (vezi toată discuția)
Abuz angajator stelu2015 stelu2015 astazi , o persoana s-a trezit cu o decizie de incetare a CIM cu acordul ambelor parti, desi nu semnase asa ceva. Cum pot dovedi ca angajatorul mi-a ... (vezi toată discuția)