Cornel Vasile a scris:
Unde are sediu asociația ?
Aici e o extrem de mare și gravă problemă și mă bucur că mi-ați reamintit-o, să arăt ilegalitatea acestei Asociații „fantomă”, care n-are nici măcar un sediu legal, real și actual (așa cum e obligată orice persoană juridică - non-profit sau firmă) și nici măcar o conducere aleasă legal și statutar, știind că ori nu se convoacă deloc Adunările Generale anuale obligatorii (s-a întâmplat asta timp de mai mulți ani), ori se dau sentințe împotriva șefilor Asociației de Nulitate Absolută a hotărârilor Adunărilor Generale anuale (implicit anulându-se retro-activ și actele subsecvente care s-au bazat pe procesele verbale anulate, cu hotărâri luate ilegal - o spun mai multe judecătoare din câteva Instanțe care au semnat sentințele definitive și irevocabile de Nulitate Absolută a A.G.).
În acest caz,
nu putem cere direct dizolvarea (desființarea) de drept acestei false entități juridice, astfel anulându-se orice act semnat de șefii ei, care n-au atributele de identificare bazate pe sediul acesteia (se încalcă grav articolele 200-204 din Noul Cod Civil, care duc la Nulitate Absolută a existenței actelor din această Asociație) ?
Eu zic că în felul ăsta,
văzând că șefii Asociației refuză să ne dea accesul la ORICE DOCUMENT al Asociației (conform Legii 230/2007, art.10), este evident că și contractele lor sunt dubioase și ilegale, dacă refuză să ni le arate, noi fiind forțați să apelăm mai ales la I.T.M. sau la Justiție (dar ne-am săturat să tot stăm în procese și acești impostori să ne râdă în nas, aceștia având și multe dosare penale, unul deschis în 2014 fiind deja finalizat la Parchet, cu delapidări și înșelăciuni de aproximativ 50.000 de lei).
Din acest motiv am deschis acest Topic, deoarece
vrem să vedem legalitatea contractelor lor pe care ei refuză să ni le arate, noi știind că vom găsi clauze ilegale pe acolo (numai faptul că falsul Administrator S.I. nu are atestat emis de Primărie și e suficient să dovedim angajări ilegale), astfel noi, proprietarii putând cere Nulitatea Absolută a tuturor contractelor de muncă și de Mandat întocmite prin încălcarea legilor, și, ulterior, dizolvarea acestei Asociații care nu se poate identifica printr-un sediu social legal, real și actual.