elga50 a scris:
Eu am mai incercat sa explic de ce s-a creat aceasta situatie, dar detinatorii de CT ar dori sa se comporte precum "dovleacul din poveste" care e gazduit in casuta atunci cand e mic alaturi de ceilalti locatari si pe masura ce creste ii da pe toti afara!!!!!
Initial e un locatar care vine cu jalba-n bat la asociatie (nu la presedinte, acesta doar semneaza, ci la toti ceilalti membrii ai asociatiei) sa obtina avizul pentru tot ce presupune o instalare de CT, il obtine (avizul), dupa care...atunci cand e pus la plata caldurii pe spatiile comune si pe tevile verticale nu vrea sa mai plateasca, incepe sa aduca argumente .......
daca, nu este o suparare, am si eu o intrebare in acest sens :
exista legislatie pentru cele sus mentionate ?
deoarece, la mine in pivinita sunt apometrele de apa calda si caldura a blocului,
ca urmare, fiecare locatar in parte, a venit la mine sa le inchid cand si au pus centrala proprie de apartament,
dar, nici unul din ce i 9 apartamente, nu au venit la mine sa imi ceara acordul in acest sens, precum sustineti dvs : "..ci la toti ceilalti membrii ai asociatiei..."
cea ce sustineti dvs doamna elga50 mi se pare logic si legal, stand intr un condimoniu comun,
dar, curios ca, vecini mei, parese ca, nu au avut nevoie de acordul meu, oare cum asta ?