deoarece si eu ma aflu in divort, urmeaza prima infatisare si este "primul" o singura intrebare ma framanta deorece salariul meu net depaseste 9000 de ron ma intreb oare si in acest caz tot 25% se va dicta? Eu sunt responsabil de ce am facut copil dar cu 2500 de ron va traii toata familie ei fericita urmatorii 18 ani.
Ce parere aveti am vreo sansa la mai putin de 25%???
Deci sa inteleg ca in cazul sistarii primei pensii ( a copilului din prima casatorie), pensia celui de-al doilea copil va fi majorata pana la 25% numai la cerere ? Pai de unde sa stie a doua fosta sotie cand se sisteaza prima pensie, de pe portal? Nu ar trebui instanta sa-l intrebe daca mai are copii in intretinere si sa majoreze automat pensia celui de-al doilea copil?
Pai daca tatal se judeca acum cu Copil 1, cum poate lua instanta niste masuri referitor la Copil 2? Ca el nu e in dosar... Nu se pot lua, intr-un dosar, masuri decat cu privire la partile din el, nu si la alti oameni din afara sa.
Mai mult, instanta are de rezolvat o problema: ceea ce scrie in cererea de judecata, anume sistarea pensiei catre Copil 1. Instanta nu poate sa se intinda la alte aspecte din viata unuia sau altuia, ca nu e sesizata cu ele.
Sunt informatii publice solutiile in dosare, se poate afla, nu este asta un impediment. Aflati la instanta din condica a doua zi dupa ultimul termen sau de pe portalul instantelor... Puteati face o interventie in dosarul introdus de tata, interventie in interes propriu, desi nu sunt sigura ca era tocmai admisibila...
daca la un divort in care se cere si stabilirea PA pt copil, paratul nu se prezinta, asta inseamna ca instanta va judeca si aproba tot ce se cere in cererea de divort?
Nu, nu inseamna asta neaparat. Depinde si de dosar, de probe, de ceea ce stia mama sau nu, daca are date despre unde lureaza sau ba... Depinde si daca ceea ce a cerut se incadreaza in limitele legale...
Daca tatal plecat in sua ...si are doi copii.. salar de 2800 cat trebuie s ale trimita pensia ..avand in vedere ca lunar o chirie de 2000 plus...tatal este recasatorit avand acum alt copil,iar sotia casnica.....dupa legile romanesti ar ajunge pe strada...cel mare are 20 ani este bun de munca..iar cel mic 10 ani iar acum are altul de 2 luni
Salariu
ContSters146685
Buna ziua.
M-am angajat in luna septembrie la o institutie de stat si am depus cerere pentru deducere la salariu deoarece am in intretinere un minor de 14 ... (vezi toată discuția)
Deducere personala
pitici
Ce acte trebuie pentru a beneficia de deducere personala din salariu, eventual unde pot citi. Daca copilul are peste 18 ani, este inca la scoala, dar are ... (vezi toată discuția)
Deduceri personale
enco
Daca 2 persoane traiesc impreuna in concubinaj, au acelasi domiciliu, au un copil impreuna, barbatul poate avea in intretinere si mama copilului? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)