Scuze, imi poti spune daca a inceput procesul in instanta cu nenorocitii astia de uai inkasso ? S-a dat deja un verdict?
Sunt in aceeasi situatie, am cumparat vinieta cu 3 ore mai tarziu si sarlatanii astia nu renunta, le-am zis ca este abuz ce fac dar ei tot nu renunta...
Alexandru CA a scris:
Buna ziua,
Eu am facut plingere impotriva deciziei lor in care am specificat citeva aspecte:
- mai intiii, administratorul drumului trebuia sa ma informeze cu privre la contraventie si sa imi dea posibilitatea sa platesc direct la ei. Asa cum fac Germanii, Olandezii sau Italienii (tari in care am fost amendat pentru depasirea videzei). Deci, ungurii din start, nu au respectat o cutuma pricedurala. Abia apoi, daca refuzati sa platiti compania care administreaza drumurile putea recurge la alte forme prin care sa recupereze creantele.
-apoi, accesul la datele cu caracter personal nu pot fi transferate oricui si orcum, catre un SRL detinut de cine stie ce entitate.
Din cite am inteles, in urma unor telefoane pe care le-am dat pe la prieteni si colegi din Bihor, firma asta se confrunta ca multe altele cu o lipsa de personal. Multi oameni de-ai lor au demisionat. Acum e acolo un tip, Ionut Blidar care din cite am inteles e avocat si colaborator.
Eu va sfatuiesc sa nu va lasati prada recuperatorilor astora si sa cautati un avocat iar apoi sa ii actionati in instanta pentru abuz.