avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Am primit o notificare de plata de la UAI ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Am primit o notificare de plata de la UAI inkasso ...

Bună ziua!
Am primit o notificare de plata de la UAI inkasso s.r.l.cu motivul ca o mașină înmatriculată pe numele meu ar fi circulat în Ungaria fără vinieta în data de 13.11.2020 și în 04.11.2021.Din câte am înțeles eu din scrisoare,este trimisa de recuperatori.Mentionez ca acasă sau în Ungaria nu am primit de nicăieri vreo amenda pe care sa nu o plătesc și nici înștiințați de altcineva nu am fost ca s-a circulat fără vinieta.In acest caz cum trebuie sa procedez?
Mulțumesc
Buna ziua,

Va raspund pe scurt: pe recuperatori i-am chemat in judecata, nu am platit nimic catre ei. mai jos aveti link-ul: [ link extern ]

Daca aveti curiozitatea sa cautati in portalul justitiei, veti fi surprins ssa vedeti cit de multi oameni se jusdeca, la fel ca mine, cu UAI Inkasso.

Cit despre procedura, va sfatuiesc sa cititi ce am scris mai sus, prin luna Iulie. Am achitat amenda catre administratorul drumului din Ungaria.
Nu pot sa va sun. Sunt marinar, si abia am ajuns in Mexic. Am treaba multa iar apoi vreau sa ies cu colegii la un restaurant.

Va multumesc pt.informatii si va doresc multa sanatate si bucurii. Distractie placuta cu colegii !

Alexandru CA a scris:

Nu pot sa va sun. Sunt marinar, si abia am ajuns in Mexic. Am treaba multa iar apoi vreau sa ies cu colegii la un restaurant.

Buna ziua si eu am primit 4 amenzi de la ei, motiv ca am calatorit cu D1 in loc de D2. Dar conform talonului masina mea este pe D1. ( max 7 locuri, masa max sub 3,5 T).
Eu am platit corect vigneta si mi-au venit acasa 4 amenzi ca este necorespunzatoare.

mitabiciclista a scris:

Asta cu GDPR este o glumă.Verifici și dacă e greșit atragi atenția vânzătorului pe loc.Dar este mai comod să nu o faci si să faci pe victima mai târziu.

Alte discuții în legătură

Vreau să plătesc amenda primita Dorina J Dorina J Am primit înștiințare de amendă că am circulat pe teritoriul Ungariei cu vignetă necorespunzătoare tipului de autovehicul. am achiziționat vigneta in ... (vezi toată discuția)
Amenda vigneta ungaria, austria, romania. buna ziua, am o speta ... Catalin T Catalin T Amenda Vigneta Ungaria, Austria, Romania. Buna ziua, Am o speta putin mai diferita si nu stiu cum sa o gestionez: In noimebrie 2024 am condus o masina ... (vezi toată discuția)
Buna. am primit de la inkasso instiintare de plata pentru lipsa ... Ovidiu7010 Ovidiu7010 Buna. Am primit de la Inkasso instiintare de plata pentru lipsa vinieta pentru Ungaria in octombrie 2023, cand am tranzitat-o din Slovacia spre Romania. Eu am ... (vezi toată discuția)