Bună ziua!
Am primit o notificare de plata de la UAI inkasso s.r.l.cu motivul ca o mașină înmatriculată pe numele meu ar fi circulat în Ungaria fără vinieta în data de 13.11.2020 și în 04.11.2021.Din câte am înțeles eu din scrisoare,este trimisa de recuperatori.Mentionez ca acasă sau în Ungaria nu am primit de nicăieri vreo amenda pe care sa nu o plătesc și nici înștiințați de altcineva nu am fost ca s-a circulat fără vinieta.In acest caz cum trebuie sa procedez?
Mulțumesc
Buna ziua! Eu am o serie de somatii, pentru zile consecutive. Pe aceasta adresa de e-mail trimit mesajul in limba romana sau il traduc in maghiara? Si pot cere pentru toate plicurile prin acelasi e-mail lamuriri? Eu sunt destul de sigura ca rovigetele sunt platite, dar fiind mai vechi de jumatate de an nu mai am bonurile din bezinarie.
Salut negoita.
Si eu sunt in aceasi situatie ca tine... am achizitionat din greseala huvinieta D1 in loc de D2 si m am trezit cu o instiintare de la inkasoo in posta. I am sunat pe cei de la inkasoo si am aflat ca mai sunt inca 3 care trebuie sa ajunga deci in toatal 4 amenzi.
Am inteles de la tine ca daca ai mai multe amenzi se reduc la 2 amenzi deci sa inteleg ca tu ai platit la statul ungar doar 200 lei total pentru cele 4 amenzi? Cum ai procedat sa iei legatura cu statul ungar si sa obti informatiile necesare sa platesti amenda?
Am creat pe fb un grup AMENDA VIGNETA UNGARIA cu intenția de a aduna cât mai multe amenzi primite și apoi sa merg la un post TV național, la un reporter de investigații... Am fost la o televiziune locala, Banat TV, dar e nevoie de cât mai mulți ptr ca tot ce se întâmplă e o mizerie cu concursul autorităților maghiare