As vrea sa specific de la inceput,ca nu stiu nimic despre legile in vigoare,sau demersul al acestor situatii.Mi sa intocmit dosar penal pentru alcool la volan.Care ar putea fi sentinta in cazul meu:Conducerea autovehiculului pe drum public sub influenta alcoolului,alcoolemia 1.85 la proba biologica.Nu am antecedente penale,nu am provocat nici un eveniment rutier intretimp,nu m-am opus la nici o cerere al politiei(suflare in fiola,acte...),am fost politicos(ma gandesc ca asta nu prea conteaza).Sunt citat pe data de 28.11.2006,am un avocat,dar de la el nu am aflat nimic.Sentiintele de care am auzit eu:-puscarie cu suspendare,amenda administrativa(sau penala),puscarie:((.Cei care sunt in tema in legatura cu problema mea,va rog ajutati-ma.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
Buna ziua. Am o intrebare : Am fost prins baut la volan si am primit trei luni cu suspendare.Am primit o adresa de la politie care imi spune asa : va facem cunoscut ca, in baza sentintei penale nr.... din data de 19.12.2012 ramasa definitiva si irevocabila la data de 31.12.2012 vi s a anulat dreptul de a conduce pe drumurile publice incepand cu data de 22.03.2013" Incepand cu ce data voi putea sa dau din nou de permis :dupa 1 an dupa 19.12.2012 ; 31.12.2012; sau 22.02.2013.
Ma oprit politia beat si mia iesit in aerul expirat 0.56, prima proba la sange 1.15 si a doua proba 0.80
Am fost oprit acuma 3 luni si ceva.....am dat si a doua declaratie....pot sa scap fara sa-mi anuleze permisu ?
In momentul in care ati fost depistat in trafic cu siguranta alcoolemia dvs era peste limita legala putin mai mult de 1,15 g/l alcool pur în sânge asta in functie si de timpul in care ati fost dus la IML, posibil ca organul de urmarire penala sa solicite calculul retroactiv al alcoolemiei pentru a se constata valoarea aproximativa din momentul depistarii, daca dosarul ajunge in instanta si veti fi condamnat , in urma condamnarii ramase definitive permisul se va anula.
In caz ca o sa trimita probele la mina minovici si sa zicem ca nu vin favorabile pot sa scap dupa aceea cu un avocat fara sami anuleze permisu de tot ca asta ma intereseaza?
Chiar daca va angajati un avocat permisul nu poate fi anulat partial.
Ori scapati cu o amenda de vreo 1000 de lei si o suspendare ptr 90 de zile ori se anuleaza "de tot".
Daca primiti o condamnare cu suspendare se anuleaza "de tot".
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)