As vrea sa specific de la inceput,ca nu stiu nimic despre legile in vigoare,sau demersul al acestor situatii.Mi sa intocmit dosar penal pentru alcool la volan.Care ar putea fi sentinta in cazul meu:Conducerea autovehiculului pe drum public sub influenta alcoolului,alcoolemia 1.85 la proba biologica.Nu am antecedente penale,nu am provocat nici un eveniment rutier intretimp,nu m-am opus la nici o cerere al politiei(suflare in fiola,acte...),am fost politicos(ma gandesc ca asta nu prea conteaza).Sunt citat pe data de 28.11.2006,am un avocat,dar de la el nu am aflat nimic.Sentiintele de care am auzit eu:-puscarie cu suspendare,amenda administrativa(sau penala),puscarie:((.Cei care sunt in tema in legatura cu problema mea,va rog ajutati-ma.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
pai au fost in momentul ala si niste prieteni cu mine care m`au vazut cand am iesit dupa prima proba cu vata cu spirt pe mana si dupa a doua la fel ... prieteni care au si dat declaratie la politie chiar in acea seara..... ca au fost cu mine .. si nu am baut mult...etc...si nu bag mana in foc....dar ar putea confirma si politistul ... poate chiar si asistenta, dar de ei nu pot fi foarte sigur .
multumesc pentru informatie.
ideea este ca acum o sa ma intarzie mai mult, daca apucam sa iau citatia sau amenda (postarita mia zis ca este o amenda, si la politie am fost, ei au zis ca nu au trimis ei nimic si ca cei de la parchet trimit rezolvarea situatiei, ei decat au trimis dosarul la parchet si de aici incolo nu mai e treaba lor ) se rezlova mai repede .. :( oricum o sa ma duc marti la financiar sa vad ce amenda a fost, ca din cate stiu amenzile acolo se duc daca nu le platesti.
Mitix pentru a afla ce a fost amenda sau citatie trebuie sa mergi la parchetul de pe langa judecatoria unde se afla dosarul tau si sa intrebi la secretariat daca au trimis ceva hotarare.Pentru asta trebuie sa sti nr. dosarului.Normal hotararea procururului vine prin posta dar daca nu esti acasa postasul lasa in posta o instintare prin care te anunta ca ai o recomandata si sa mergi la oficiul postal de care aparti cu buletinul.
tocmai asta e problema .. ca postarita nu mi-a lasat nimic in posta. si auzi la ea ca ma strigat dar na raspuns nimeni, de parca as fi stat la casa, eu stau la bloc si ea striga de la parter de parca eu as fi auzit ... in fine ce sa le faci , le e lene.
merci pentru informatie o sa ma duc la politie sa vad ce nr are dosarul meu.
Edit:
Frate ce milogi am fost la Procuratura si ei miau spus ca au trimis dosarul inapoi la politie. si eu cand am fost acum 1 saptamana la politie miau zis ca e dosarul la ei sa dau declaratie iar. si o sal trimita, azi surpriza cei de la procuratura nu au mai primit dosarul inapoi, daca il aveam si la Bucuresti si tot ajungea pana azi, milogi frate pana nu intervii cu ceva nai ce sa faci. Acum ca tot au scazut salariile cu 25% trebuie oamenii sa-si recupereze cei 25%.... sper ca saptamana viitoare sa rezolv .............
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)