avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dreptul de a fi tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dreptul de a fi tata

caut un avocat si restul tatilor din romania care se simt nedreptatiti de legea romana pt infiintarea unei fundatii si chiar o propunere legislativa in acest sens e inuman ca tatal sa nu poata participa activ la educarea copilului sau mai ales atunci cand mama e intr o stare mai penibila ca sa i spun asa! de ce statul roman cere denigrarea mamei si doar atunci un tata poate castiga un drept ce de fapt e al sau??acela de a si creste propriul copil!in final ma adresez oricarui avocat care vrea sa ma reprezinte intr un proces lung chiar si cu statul roman pt acest drept!am un baietel de 3 ani care ma iubeste enorm si cred ca merita sa lupt pt el !
Cel mai recent răspuns: ciobo222 , utilizator 14:05, 14 Octombrie 2011
ciobo222 a scris:

cel ce posteaza,cel ce sufera , e normal sa si expuna punctul de vedere intro lumina putin mai accentuata

PAREREA MEA! NICI O LEGE DIN LUME NU INLOCUIESTE BUNUL SIMT!IAR DRAGOSTEA INVINGE SI LEGEA!dar pt asta e nevoie de f multa munca si uneori desi e incorect de o lupta marsava cu oamenii marsavi!

Intelept grait-ai ciobbo222.
In acesta materie nu exista dreptate, ci doar pledoarii, mai mult sau mai putin inspirate.
Nu exista nici o legatura intre litera legii si fiinta care sufera...
|| PRIMA PAGINA || DEZVALUIRI || ACTUALITATE || EVENIMENT || DIVERSE || CULTURA || AGENDA ZILEI ||
|| ANUNTURI || PUBLICITATE || REDACTIA || ARHIVA ||

ACTUALITATE

Dar din dar se face rai

Au pus mAna de la mAna ca sa faca niste copii fericiti

Vasilica ICHIM

ichim@gvj.ro

Sorin Ciobotar, un simplu cetatean al municipiului Petrosani, s-a gândit ca de sarbatori sa faca un gest frumos pentru tinerii care au o situatie mai dificila. A adunat in acest scop jucarii si dulciuri pe care le-a donat Centrului de Zi “Sufletel” si claselor speciale de la Scoala “I.G.Duca”. “Am gasit o adresa de web unde era specificat ca se pot face donatii pentru copiii cu probleme din Bucuresti. M-am gândit ca si noi avem aici copii cu probleme si ca le-ar prinde bine un mic ajutor. Am contactat mai multi oameni pe internet si am strâns jucarii si dulciuri. Au fost sapte persoane care au hotarât sa ma ajute. Sa stiti ca, spre surprinderea mea, acele persoane nu erau dintre cele care au bani. Multi dintre ei sunt someri, dar au simtit ca pot sa faca niste copii sa zâmbeasca si din putinul lor au decis sa ma ajute. Alaturi de ei, au mai fost si oamenii de aici din piata care au pus mâna de la mâna si au adunat dulciuri si jucarii”, a declarat Sorin, vânzator la o taraba in piata centrala.

Intâmplarea a facut ca atunci când cei de la “Sufletel” au venit sa ia cadourile pentru copii, in piata sa fie si Rodica Moater, una dintre donatoare. “Am vrut sa ii ajut in limita posibilitatilor mele. Era bine daca ar fi raspuns pozitiv mai multe persoane pentru ca acesti copii chiar au nevoie de ajutorul nostru. Eu una ma bucur ca am putut sa facem niste copii fericiti”, a declarat donatoarea.

Statul pune bete in roate

In afara de faptul ca aceste gesturi sunt destul de rare, celor care incearca sa faca lucruri frumoase li se mai pun si bete in roate. “Nici nu stiti câte a avut de indurat omul asta pentru ca sa faca un gest frumos. Autoritatile ar trebui sa fie mai deschise. Au venit cei de la garda, i-au luat cadourile si apoi i le-au dat inapoi. Nu se poate asa ceva. Daca statul nu se ocupa de acesti copii, macar sa ii lase pe oamenii de bine sa faca acest lucru”, a declarat una dintre colegele de taraba din piata, care nu a vrut sa-si decline identitatea.

Dreptatea apare rareori in asemenea situatii. Pledoarii si oameni care sufera...
INTREBARE! VA ROG SA IMI RASPUNDETI! IN 2008 GRADINITZA ESTE OBLIGATORIE DE LA VARSTA DE 3 ANI??? in cazul unui divort singurul care este nedreptatit este copilul! lupta noastra , a parintilor, a societatii, a tuturor celor care se implica intr un caz unde se pune in joc soarta si viata unui copil ar trebui sa fie cat mai umana cat mai aproape de adevar! cu drag sorin!
adelaida_07 ai copii? Stii cum este sa vezi copilul doar de 2 week-end-uri pe luna? De ce trebuie sa sufar? Pentru ca justitia si cei ce le aplica sunt liber profesionisti? De ce o ancheta sociala se face doar pe hartie? Poti sa raspunzi sincer? Nu cred!

Alte discuții în legătură

Custodia copilului in viitor bloodcrawler bloodcrawler buna ziua.. am si eu o intrebare simpla.. sunt casatorit si nu totul este roz.. vreau sa stiu daca se poate semna vreun act in caz de divort sa primesc ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori john25 john25 Buna ziua ,doresc si eu raspuns la 2 intrebari: 1.Astazi am primit citatia de divort din partea sotiei in care am vazut o gramada de neadevaruri,poate ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna eoret eoret Vreau sa stiu daca legislatia romana permite custodia comuna avand in vedere ca parintii sunt de acord (minorul are 3 ani si 5 luni). (vezi toată discuția)