lili5 a scris:
Domnule avocat, si mie imi plac banii, si tuturor .
Dar la dvs cuvantul asta apare prea des: bani.
Un parinte nu isi iubeste mai mult un copil doar pt ca are bani.
Credeti ca unul care nu are bani de avocat e dezinteresat?
Si totusi nu parintele potenti financiar trebuie sa dicteze solutiile ci interesele copilului.
Eu totusi cred ca un copil are nevoie de dragoste, siguranta, liniste , continuitate in familie sau in ceea ce a ramas din ea.
DA este normal si de dorit ca cei 2 parinti sa contribuie din toate punctele de vedere 1000% fiecare pt binele copilului, dar in majoritatea cazurilor nu e asa . Ca doar nu au ajuns la div de bine ce le era...
Stimata doamna,
ma vad nevoit sa intervin.Priviti cu atentie fotografia de alaturi.Considerati cumva ca acest copil poate sa se dezvolte pe deplin, normal, armonios, fara partea masculina a familiei pe care noi o numim tata?Daca invocati armonia si continuitatea in familie, necesara cresterii unui copil, aflati ca acest copil, ca si toti ceilalti, a venit pe lume dintr-o relatie intre doua persoane de sexe diferite, barbat si femeie, in nici un caz dintr-o relatie barbat - barbat si nici macar femeie - femeie.
Nu cred ca vre-o data se va intampla altfel ! Categoric nu !
Daca acest lucru l-ati clarificat, tin sa va precizez ca acelas lucru se intampla si cand este vorba de cresterea copilului.
Acesta se dezvolta normal, bine, corect, armanios, NUMAI cu aportul "speciei barbat" si a "speciei femeie".
De ce-i asa ? Nu stiu ! Intrebati-L pe Dumnezeu ! Asa a fost, asa este si asa va fi .Daca ambi participa la procreere atunci ambi trebuie sa participe si la crestere. Asa e normal, asa e firesc, asa functioneaza normal. Cand lipseste "una din specii", la crestere sau la procreere, copilul nu "functioneaza"corect.
Intelegeti? Da stiu, inseminare artificiala,Fertilizarea în vitro/Reproducerea Umană Asistată/crearea omului în afara corpului uman,s.a.m.d, dar la inceput nu a fost asa.Nu e o normalitate, e un Kitsch, un fals, un surogat de creatie.
Drepturile, cat si obligatiile, trebuie sa fie egal sustinute si exercitate.Sincer, eu nici macar nu asi pune in discutia instantelor acest lucru. Si mai mult, asi sanctiona drastic parintele care are pretentii mai mari decat egale cu celalalt parinte, in cresterea si educarea copilului.
Si daca nici acum nu ati inteles,........ma dau batut. Chiar nu a meritat timpul pierdut.#-o