numele meu este amalia si am nevoie de o lamurire cu privire la cazuri de corupere de minori. un ex: cand este vorba de corupere de minori?daca fata are 17 si un copil iar tatal este major...fata nu vrea sa il denunte si nici sa isi asume raspunderea pt copil...este vorba de corupere de minori?multumesc
am o fetita de 14 ani care umbla cu un baiat de 24 si nu pot so o conving sa renunte la el si nici el nu vrea sa o lase in pace.ce pot sa fac pe cale legala?
Cat de mult doriti sa o faceti sa renunte si cam in ce zona de actiuni s-a manifestat incercarea dv. de convingere sa renunte?
Caci orice actiuni intreprindeti in continuare depind de ce ati facut pana acum.
Poate nu e tocmai cel mai bun topic, cred ca e o problema de abordare psihologica mai mult. Dar... incercarea moarte n-are, asa ca sa incercam sa va ajutam.
Oferiti prea putine date. Plingerea la politie este o solutie. Dar cea mai inportanta este interventia dvs.,a familiei si nu in ultimul rind a organelor din subordinea primariei. Ca sa existe elementele constitutive ale unei infractiuni,trebue altceva.Preventiv,cea mai la indemana este sesizarea organelor de politie. Am spus preventiv.
In legatura cu mesajul trimis despre fetita de 14 ani si barbatul de 25.Barbatul are 25 de ani,este casatorit si are un copil,este de etnie rroma.Nu vrea sa lase fata in pace si nici ea pe el.In timpul pauzelor fata iese din scoala si se intalnesc,Da tarcoale scolii si mai nou si pe langa casa.Este cunoscut ca un tip care umbla dupa fete tinere.Nu este singurul caz.Am incercat atat cu binele cat si cu rau sa o convingem dar nu se poate vorbi cu ea de cand l-a cunoscut.
S-ar putea face ceva daca am reclama la politie?ce ar pati?
multumesc
Corupere de minori?
amein
Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)